上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.7k

去按摩遇到靚靚地,又亦正亦邪果種感覺真係冇得頂,按肶啦都欲仙欲死

引用:
原帖由 glue123 於 2018-6-13 10:08 AM 發表 查看引用來源
去按摩遇到靚靚地,又亦正亦邪果種感覺真係冇得頂,按肶啦都欲仙欲死

所以好講骨運

幾位內地板師兄都過來了這香港板

今日經過土記見到有間泰骨上去昅下,門口寫香分只做女賓,撚就,環境都好似唔方好

引用:
原帖由 Ironman8 於 2018-6-13 07:15 AM 發表 查看引用來源

眉清目秀泰仔做得ladyboy我估係紅燈區揾鬼佬錢多。
實情大部份都好明顯睇得出,不過如果個樣同身材都得唔係太肯定,就不如唔好諗咁多索性 enjoy 吓。

引用:
原帖由 glue123 於 2018-6-13 10:08 AM 發表 查看引用來源
睇嚟一般嘅女技師都開始滿足唔到呢位 C兄,需要搵啲亦正亦邪嘅先過癮。

引用:
這可能是太骨吸引之處, 靚女,後生, 手骨未必夠火喉, 夠火喉嘅很多是有番咁上下年紀, 靚女,後生,有骨技,按得深入,又肯比你抽吓水, 真係一女難求.

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-13 04:05 PM 發表 查看引用來源

睇嚟一般嘅女技師都開始滿足唔到呢位 C兄,需要搵啲亦正亦邪嘅先過癮。
我好多post都係咁講,深圳按摩都要洗下車底先舒服,太正氣完全無癮,但出嘢又中意去開大,好糾結!最理想係有得深入按,最後打唔打就我決定

引用:
原帖由 leglover 於 2018-6-13 04:27 PM 發表 查看引用來源

這可能是太骨吸引之處, 靚女,後生, 手骨未必夠火喉, 夠火喉嘅很多是有番咁上下年紀, 靚女,後生,有骨技,按得豪放深入,又肯比你抽吓水, 真係一女難求. ...
後生靚女係妄想啦,三十幾走肥都願啦

引用:
原帖由 leglover 於 2018-6-13 04:27 PM 發表 查看引用來源

這可能是太骨吸引之處, 靚女,後生, 手骨未必夠火喉, 夠火喉嘅很多是有番咁上下年紀, 靚女,後生,有骨技,按得深入,又肯比你抽吓水, 真係一女難求.
完全同意,年紀大功夫得的技師嬸嬸就算唔介意你攞福利,你都未必有興趣攞。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-12 11:23 PM 發表 查看引用來源

我果間貴少少,$400/60min.
尋晚去左非中區的,做咗個850 150min,事頭婆在鋪,無揀女,黎左個普通樣的,因為來之前已經按左邪,諗住正經享受吓,一路我都無講野安安份份,轉左身按腿都無野發生,去到按左手,佢將我手放喺佢肚,間唔中掂到波邊,都諗住無乜野,到右手時,將我手越放越高,咁我都試吓隔衫摸吓又無縮,咁胆大d伸埋入去又得喎,跟住仲送到埋口,下路又通埋,濕到呢,不過見好就收,按埋頭就完事,又無R貼士,醒多1舊水走人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆