上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.4k

引用:
原帖由 onacatcat 於 2017-10-14 12:56 AM 發表 查看引用來源
12月出去玩,無套口交,做就有帶套。1月就無套口交出。
咁我5月個時做過hiv同梅毒test,係無事既,但今日發現手同大肶突破有紅點,會唔會中招?因為做Test個時唔知個社工有換針幫我吉,可能我多疑啦

...
師兄 皮膚敏感姐

師兄你好
我9月12號去左指壓場 進行左無帶套口交和帶套性交
同埋用過佢地d毛巾
今日危險期32日
最近包皮,袋同毛位好痕 同埋包皮生左好多粒粒同龜頭下方接縫處生左1-2粒白色粒(好細粒)
上網睇好似陰莖珍珠樣丘疹 但係又好似初期尖銳濕疣的症狀
我應該點做
驚左好多日

引用:
原帖由 MaxBoy~ 於 2017-10-12 11:33 PM 發表 查看引用來源

都得 7日驗個d 係可以7至10日內 空窗期驗 係快速測試個種 感染到15~28日內 p24 combo 測試 但係唔可以檢測測試全部 懷疑受感染90日後再測試 會更加好  你都可以先睇泌尿科既 性行為之後一星期內就可以去驗 淋病既 ...
師兄 如果我想驗衣原體果d 有冇話有潛伏期架... 我而家龜頭間唔中有一下痛 。 小便後尿道口 會刺痛幾十秒 。

如果22日去做2480會唔會唔準??

引用:
原帖由 不可一不可再阿 於 2017-10-14 07:18 PM 發表 查看引用來源

師兄 如果我想驗衣原體果d 有冇話有潛伏期架... 我而家龜頭間唔中有一下痛 。 小便後尿道口 會刺痛幾十秒 。
師兄,尿道性病足夠14天已經可以檢驗,Hiv足夠28天可做Hiv Combo同時檢驗埋梅毒螺旋菌和血淸。

引用:
原帖由 BiggestMistake 於 2017-9-28 08:40 AM 發表 查看引用來源

恭喜水樽兄!!! 我睇你之前D POST, 我都覺得同希望你應該無事的.
今日已經是事發後足足6個月。
目前無發現任何類似性病疣的症狀,聽說HPV最長的潛伏期可達8個月,衷心希望如下2個月一路平安。
至於皰疹,同樣毫無典型症狀。生活一切如常。

引用:
原帖由 家中綠色水樽 於 2017-10-15 01:11 PM 發表 查看引用來源

目前無發現任何類似性病疣的症狀,聽說HPV最長的潛伏期可達8個月,衷心希望如下2個月一路平安。
師兄,一路平安!!!

引用:
原帖由 家中綠色水樽 於 2017-10-15 01:11 PM 發表 查看引用來源

師兄,一路平安!!!

引用:
原帖由 東方自信的肚臍 於 2017-10-14 05:10 PM 發表 查看引用來源
師兄你好
我9月12號去左指壓場 進行左無帶套口交和帶套性交
同埋用過佢地d毛巾
今日危險期32日
最近包皮,袋同毛位好痕 同埋包皮生左好多粒粒同龜頭下方接縫處生左1-2粒白色粒(好細粒)
上網睇好似陰莖珍珠樣丘 ...
果d叫腺體,小弟以前去過叫g,之後都出現過,其實依d係天生,不過師兄之前可能無留意過

引用:
原帖由 lovis1124 於 2017-10-16 12:24 PM 發表 查看引用來源

果d叫腺體,小弟以前去過叫g,之後都出現過,其實依d係天生,不過師兄之前可能無留意過
當然俾e生睇過先確定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆