上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.7k

引用:
原帖由 from1943 於 27-7-2016 02:30 PM 發表 查看引用來源
你又係100%投入啊?
無太投入,太早啦…9點幾

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-27 09:23 發表 查看引用來源

早晨,係有個大媽同大叔見到:smile_13:
好想知最後點, 繼續做定轉場

引用:
原帖由 kissss_erica 於 27-7-2016 12:27 AM 發表 查看引用來源
公園再野戰

講咗2個SL, 今次講番正印仔仔先。上星期五公司比較得閒,早放去同仔仔睇戲。入到去等入場就首先去咗洗手間, 順便除咗條底底, 就同仔仔入場。 開始無幾耐,我就捉仔仔隻手去妹妹度, ...
一手逗住條J, 一下就坐入去,woow..幾時un仔仔都甘舒服。我一路un,仔仔一路周圍望,又講:
仔:不如我地去開房啦…
我:不得,要係到...吾..好...講...住...啊…啊…
仔:我驚俾人影到放上網
我:啊…啊…吾好講先啊…啊…大力d揸我先
你好硬,我要un好高先入晒,好...正呀…
仔:你點解甘淫㗎...呀…....就爆啦…

當野戰經驗越多,騎術會越精湛,當我好Enjoy un上un落嘅時間,我突然聽到大媽跟大叔嘅傾計聲,重要好近。woow...嚇死我,我立即跳開咗,當大媽同大叔見再我時,我剛好離開咗仔仔身上,但。。。。。。我忘記咗仔仔條j。。。。。大媽大叔一見佢條一柱擎天j,立即發揮大媽cp....閙

大媽:有無搞錯,係甘開揚地方攪呢d野
大叔:吾好理人啦
大媽: 喂…好心你地要做番屋企做,有無攪錯

仔仔超老尷立即搵個袋遮住,黑晒面啤住我

大媽仍然一路行一路閙我地,見佢地離開咗,我立即坐番仔仔大脾攬住佢條頸咀,因為佢嬲嬲地,我就用妹妹磨佢碌9。雖然佢有d嬲,但好快佢都無事。。但佢碌9就軟番。

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-27 11:22 PM 發表 查看引用來源

一手逗住條J, 一下就坐入去,woow..幾時un仔仔都甘舒服。我一路un,仔仔一路周圍望,又講:
我:不得,要係到...吾..好...講...住...啊…啊…
我:啊…啊… ...
你應該唔好起身麻,咁同出賣仔仔有乜分別
仔仔都鬧得你啱,你真係好鬼淫㗎:smile_47:

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-27 10:03 PM 發表 查看引用來源

你吾好金精火眼實我對波。。未吾覺囉。

我想籍著2點正法你呀嗎,wakakaka

Hello Erica, 比我都會嚇到9軟啦,之後點安慰返仔仔先 :smile_47:

咁大咁堅真係未搓過,呢世唔知有冇機會試下:smile_13::smile_13:
引用:
原帖由  於 2016-7-27 09:57 PM 發表 查看引用來源
師兄,吾通你會嫌大?

正常男人無可能唔睇呢對絕世好波
引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-27 10:03 PM 發表 查看引用來源

你吾好金精火眼實我對波。。未吾覺囉。

JJ 軟咗你點樣整返硬佢?
引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-27 11:22 PM 發表 查看引用來源

我:啊…啊… ...

如果我係公園攪野, 一定唔會好硬,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆