上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  151.0k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-6 08:45 PM 發表 查看引用來源

修剪下囉:smile_13:
唔制

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-6 08:53 PM 發表 查看引用來源

唔制

咁好啦:smile_13:

打完文好濕好想要,可惜無人餵我>,<
唯有含枝珍寶珠當棒棒咁含
唔知有冇人想睇呢?
想睇既話就乖乖地覆post,唔准淨係睇唔覆,覆d廢話唔計數

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-6 10:00 PM 發表 查看引用來源
唔知有冇人想睇呢?

唔好含晒丫:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-6 10:00 PM 發表 查看引用來源
唔知有冇人想睇呢?

阿妹早d瞓啦…明天又要返學啦

引用:
唔知有冇人想睇呢?

梗係想睇啦

好淫

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-6 10:39 PM 發表 查看引用來源

阿妹早d瞓啦…明天又要返學啦
琴晚最終都係忍唔住喊左出黎,果然係D面前我係一個喊包。
不過唔知係我表達能力差定點,D完全get錯哂我意思
我唔係因為無朋友,所以唔開心
我係呢邊唔會俾人排擠,反而係d人會主動同我打招呼,分組又主動問我要唔要一組,溫書同出去玩都會問下我join唔join。
我只不過係覺得係呢邊無人可以講到心事,始終我有好多黑暗面,有好多野都唔可以講,所以就算有人陪有時都會覺得寂寞
其他野都係差唔多la,費事講落去,放負影響大家

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-3-7 01:44 AM 發表 查看引用來源

梗係想睇啦
做咩咁曳咁夜都唔訓,今日唔洗返工咩?

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-7 11:11 AM 發表 查看引用來源

琴晚最終都係忍唔住喊左出黎,果然係D面前我係一個喊包。
不過唔知係我表達能力差定點,D完全get錯哂我意思
我唔係因為無朋友,所以唔開心
我係呢邊唔會俾人排擠,反而係d人會主動同我打招呼,分組又主動問我要 ...
你同佢通過電話??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆