上一頁下一頁
發新話題

床上既淫聲羞辱真係好high (相#929)(updates: #1087 #1097 #1180 #1306&07)

收藏  |  訂閱
1.5k  297.1k

引用:
原帖由 nightk19 於 2015-8-29 09:19 PM 發表 查看引用來源

咁有冇故仔聽好想睇下你妹妹比人屌到點:smile_47:
有時間就寫, 尋日五Q, 寫晒有排寫
妹妹最後俾佢屌到又脹又痺, 合唔埋咁

引用:
原帖由 nightk19 於 2015-8-29 09:20 PM 發表 查看引用來源

多多都食得落搵其他人接力,,馬拉松式性愛
真係有人接力我應該會脫水

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 09:44 PM 發表 查看引用來源

有時間就寫, 尋日五Q, 寫晒有排寫
妹妹最後俾佢屌到又脹又痺, 合唔埋咁

5Q聽到都扯...慢慢寫囉,,我地會等:smile_35:
大食妹除左呢度,仲有冇邊度可以傾呀?順便可以睇下你D淫相

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 09:45 PM 發表 查看引用來源

真係有人接力我應該會脫水

脫水咪叫佢就射時隊入你個咀度係你個咀到爆..吞左佢補充下水份

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 07:13 PM 發表 查看引用來源

閒日C同K都返工, 睇下下次佢地幾時放假, 閒日入去玩, 順便扑野

我閒日都可以㗎!

正到多朋友!

引用:
原帖由 nightk19 於 2015-8-29 09:53 PM 發表 查看引用來源

5Q聽到都扯...慢慢寫囉,,我地會等:smile_35:
大食妹除左呢度,仲有冇邊度可以傾呀?順便可以睇下你D淫相
寫少少啦, 都係咁屌咋, 冇乜特別就唔想寫。

冇啦, email囉哈。非主流。

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 07:15 PM 發表 查看引用來源

我係好淫好摟屌, 中意俾男人屌到高潮不斷, 對波fing下, 妹妹脹卜卜

Good!

引用:
原帖由 nightk19 於 2015-8-29 09:54 PM 發表 查看引用來源

脫水咪叫佢就射時隊入你個咀度係你個咀到爆..吞左佢補充下水份
隊入咀都唔等於妹妹唔出水,
吞左佢唔係大問題, 如果佢隊得切喺個咀到射既話

系車上睇到硬晒[,死啦!quote]原帖由 ppzoe 於 2015-8-22 06:59 PM 發表 查看引用來源
佢捉我起身要我扶住衣櫃喺後面插, 從後捉住對波, 對手掌粗粗地, 但磨到對lin好痕好舒服, 佢揸住波就又一輪狂插。

C: 咁多水, 仲唔係淫閪? 係中意送上門俾我屌, 係咪屌到好爽?
Z: 係啊, 嗚啊….最中意 ... [/quote]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆