上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

回覆 941# 的帖子

Casanovan 師兄形容得太正....
我都唔知有咩感受講出黎好了...哈哈

有幸得到樓主送既禮物....而且一同跟女友研究過

可惜未到一半已經要暫停研究呢個項目:smile_o03:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-23 01:55 AM 發表 查看引用來源
本星期一加拿大喺假期,老公仔仔同我整天一起,然後在晚上送仔仔返寄宿學校,在星期二清晨便送老公上機返大陸工作,生活又回到以前的規律。

還有一件事是做人失敗了,有得也有失。失的是要很久才見到老公再 ...
淨係 DIY, 係WO,
同MAYBO 場有贏無輸眉賭局, 您都味收派彩.
幾時向果雙條黑肉腸 收返 3/5 拾億, 灌滿你個淫閪.

MAYBO 輸咗無損失, 輸咗係咪比果閪你奶.
定係輸條佬比你, 扑尻多你幾野

:smile_30:
引用:
原帖由 couplelover 於 2013-2-23 12:42 PM 發表 查看引用來源
Casanovan 師兄形容得太正....
我都唔知有咩感受講出黎好了...哈哈

有幸得到樓主送既禮物....而且一同跟女友研究過

可惜未到一半已經要暫停研究呢個項目:smile_o03:
就分享下你「點樣」暫停研究 呢個題目啦!
:smile_30:

回覆 172# 的帖子

Dear hot mom,

Are you looking forward to your BBC sexcapade?  You know we are!

Push !

雖然敬陪末座得到辣媽既音像,始終未能睇到辣媽的真身,始終有種遺憾的感覺。
辣媽你嘅叫床聲,無疑係好正,但係比華叔送您的玩具,蓋住了您低聲吟泣,獨自咬牙壓抑的呼吸聲(部分),真是使我等聽眾不能完全滿足。
為了咱們給辣媽你個充滿熱情的回應,不如你補送大家一段你欲火焚身時手淫的聲音,滿足大家的渴求。

push...

[quot十分贊成e]原帖由 3P1M_DC 於 2013-2-26 12:12 AM 發表 查看引用來源
雖然敬陪末座得到辣媽既音像,始終未能睇到辣媽的真身,始終有種遺憾的感覺。
辣媽你嘅叫床聲,無疑係好正,但係比華叔送您的玩具,蓋住了您低聲吟泣,獨自咬牙壓抑的呼吸聲(部分),真是使我等聽眾不能完全 ... [/quote]

引用:
原帖由 uncleThomas 於 2013-2-27 01:02 AM 發表 查看引用來源
[quot十分贊成e]原帖由 3P1M_DC 於 2013-2-26 12:12 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
辣媽你嘅叫床聲 ...

好精彩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆