上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  294.3k

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-2 09:55 AM 發表 查看引用來源遊戲已經結束,答中的朋友會個別聯絡有獎,未有成功的朋友多謝支持。#1000我一定會再放一張相啲啊!
距離#1000唔遠:smile_o13:

推兩下先

當然要推下啦。。。

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-2 09:55 AM 發表 查看引用來源
遊戲已經結束,答中的朋友會個別聯絡有獎,未有成功的朋友多謝支持。#1000我一定會再放一張相啲啊!

唔知我有沒有中獎啦。。。

引用:
原帖由 beast74mo 於 2012-10-2 10:37 PM 發表 查看引用來源

對不起!你沒中啊!:smile_o01:

幻想篇三-三皇一后?完結篇:smile_o06:

上回講度,甲乙丙走咗之後,我唸住抺完啲精就走,點之…..

我聽到有物件移動的聲音,望過去~吓~點解會有一對男女同事係度,而且佢哋都係著住內衣褲,個女同事(S)對奶都露出,原來佢哋係都偷情緊,咁佢哋見到我被佢哋強緊都唔幫我,重用機拍片?男(K)就話要我同S一齊服待佢,我都未回應佢一手抱住我車落我嘴,一手拉住要S用手指插我已經好濕的淫穴,跟住K就放手然後搓揉S對波,S波唔係大,但身材均勻都唔錯丫,我都唔想認輸伸手捉住住K的小弟,嘩~~~好大喎~~我一直手淫K,K就由嘴錫我耳、頸、肩….落到去我的乳頭,K一路錫另一手從S對波轉咗插S的淫穴,我同S都:呀~~~呀~~~

K就話:睇下你哋兩個淫娃…正呀!我都要爽。跟住K就訓咗落地下,示意要我幫佢含。K:見你頭先好似含得好正,你就含我條鳩啦~~~HEHE~~S就抓我前面等我俾你爽。於是我就抓住用條俐係個龜頭度打轉,然後又奶下佢春袋,再用嘴含住春核吸下吮下咁,輕巧咁用嘴啜小小啜小小咁慢慢入去,去到一半我再用脷係一面轉轉下,再吮入我喉嚨深處,然後又淺淺深深淺淺深深咁去含~同一時間K用口同脷舐S淫穴,S爽到用口同脷舐我淫穴,唔唔唔~~~~ K又話唔得呀!我好想插呀!命令我要坐上去,我轉咗身見到S享受被舐緊西,我就將K支野插入我洞穴內,呀~~~我啲淫水都流咗出嚟,K小弟直插入內~~呀…..我開始移動搖擺著身體,見到S好似好妒忌咁,我就伸手一野渣落佢對搖晃緊的奶,呀….呀…. 我同S都話好爽……呀…….. K享受咗一陣又話要轉位要爽番S喎..

於是S就訓咗落地,K就要我抓係S身上,K就用佢支肉棒插入S淫穴,然後又用手指勁抽插我,呀呀呀呀呀~~~因為我對奶大,所以搖晃的過程不斷咁同S對奶磨擦,乳頭碰乳頭….呀~~K抽插我同S越來越快….K係咁話:好爽…呀呀…..啊………啊………我要射係你哋對奶度,然後一手拉我把我都按下訓底,跟住佢就抽出到我同S面前,係我哋對奶係咁射。就係咁我就淫思咗這個幻想啊!:smile_o05:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-2 10:53 PM 發表 查看引用來源幻想篇三-三皇一后?完結篇:smile_o06: 上回講度,甲乙丙走咗之後,我唸住抺完啲精就走,點之…..我聽到有物件移動的聲音,望過去~吓~點解會有一對男女同事係度,而且佢哋都係 ...
支持你個奶奶

個然是精采喎...

引用:
原帖由 beast74mo 於 2012-10-3 12:32 AM 發表 查看引用來源
個然是精采喎...
多謝呀!

等咗咁奈先#1000,為咗多謝支持我的朋友,就送張出浴照啦~~~:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆