上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.9k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-29 12:23 PM 發表 查看引用來源
巨頭...邊樹精友區, 成人精友區? 唔見...四朵金花 :smile_38:
見到了:smile_46:

又要上廠啦:smile_43:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-29 13:01 發表 查看引用來源

好耐之前間吾中都會sms佢~但係佢既反應一般~好似玩問答比賽咁~問一條答一條~所以之後都矛再sms佢了:smile_13:  
巧心 你 QQ企啦

SMS 5洗錢咩

加企QQ 包企同你吹到天光 :smile_38:

煎煎,水六方68咁平嗎?唔系先收九十几入場費,項目另計咩

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-10-29 14:53 發表 查看引用來源
煎煎,水六方68咁平嗎?唔系先收九十几入場費,項目另計咩

在水一方 $88 2/ $98 2 + 2 (WEEKDAY) - $20 COUPON

水立方 我而家少去 因為 羅湖 先有 $98 COUPON (雙鍾 免淨SAUN)

你刀係行去 碧水雲天 $108 2 + 1

或 水都酒店買飛 $98 FOR 水都

回程車你番煎地

水都98送回程車去煎地果邊呀?
tks 煎煎
引用:
原帖由 怡和 於 2010-10-29 03:04 PM 發表 查看引用來源

在水一方 $88 2/ $98 2 + 2 (WEEKDAY) - $20 COUPON

水立方 我而家少去 因為 羅湖 先有 $98 COUPON (雙鍾 免淨SAUN)

你刀係行去 碧水雲天 $108 2 + 1

或 水都酒店買飛 $98 FOR 水都

回程車你番煎地

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-29 14:17 發表 查看引用來源
又要上廠啦:smile_43:
宜家先上,甘好?

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-29 01:53 PM 發表 查看引用來源

有專家話會跌多500-900点:smile_o16:
要學會自己諗~專家都控制吾到市場的升跌架:smile_38:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-10-29 15:27 發表 查看引用來源
水都98送回程車去煎地果邊呀?
tks 煎煎

水都酒店 買左票 可車你去 水都

埋單走 車番你去 福田口岸 任何一處

下次再攞埋 知客 電話

咁下次 可以 KD 樓下 接你去 酒店 買票 再去水都

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-29 03:31 PM 發表 查看引用來源

要學會自己諗~專家都控制吾到市場的升跌架:smile_38:  
私人的:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆