上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.0k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-29 01:39 PM 發表 查看引用來源

巨仔,公司好多野做呀,體諒下我啦:smile_o06:

你今日有咩想同大家分享呀:smile_o15:
星期一去按正骨..玩推油.我次次推後面.條富刀只係落小小.但今次佢幫我除到落到Y字位 重幫我推月光 .到前面推大腿内側淋巴.推推吓.嘩.小巨頭跌落佢隻手到:smile_27: 嚇到我丫:smile_o03:

引用:
原帖由 望天不盡 於 2010-7-29 01:43 PM 發表 查看引用來源
今天遲了些上來、向大家請安
你好

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-29 01:43 PM 發表 查看引用來源

錢錢錢錢
同感:smile_o12:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-29 12:31 PM 發表 查看引用來源

只是我猜想,应该不是,哈哈

係呢! 如佢真的是處.甘你會去食嗎:smile_41: 但如食左後你良心會好過嗎...我真的想知:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-29 13:45 發表 查看引用來源

佢想逐步脫那羊皮,可惜時機未到
其實院長毎次見佢太陽妺應该會很辛苦,佢几尺長都仲係不敢露少少就像一個人去食法國青口,本想太啖咬但又要顧及儀態要用刀叉, 可想而知那種掙扎几咁痛苦 ,唔使唸咁多,除咗件羊皮啦,你唔食佢遲早都比人食,食完对佢好啲就得啦

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-29 14:00 發表 查看引用來源

係呢! 如佢真的是處.甘你會去食嗎:smile_41: 但如食左後你良心會好過嗎...我真的想知:smile_44:
如果自己有女又明知道人家係處,又不跟人家過世,食的時候真的唸清楚,多多少少應该有点內疚,其實處真的不是那麼好食,還有点痛 记得十几年前去澳門賽車,夜晚去食飯,溝个啤酒妺本地的,原來才做2日,當時自己都有女拍緊拖,大約兩個月左右可以食得,嗰晚當然触光晚餐然後去酒店由十二点几搞搞搞,佢始終都係緊閉双眼,挾緊双腿,每到要拮入去佢就死挟双腿,每次又要重新來過來轉深吻加愛撫,到她放鬆也水滑滑時又想拮入去,佢又係挾緊双腿,前前後後不知几多次,搞到朝早五六点終於可以完成,簡直辛苦,原來係處,嗰日条jer成日陰陰痛,因為成晚都扯住,之後內心眞係有內疚,好彩到依家都還可以做朋友,就係有內疚所以除了平時吃下飯,每年佢生日我都會送份好重手的禮物比佢,我地現在絕對沒有其他真的只是朋友,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-29 03:38 PM 發表 查看引用來源
如果自己有女又明知道人家係處,又不跟人家過世,食的時候真的唸清楚,多多少少應该有点內疚,其實處真的不是那麼好食,還有点痛 记得十几年前去澳門賽車,夜晚去食飯,溝个啤酒妺本地的 ...
條女現在有仔嗎定已結婚:smile_41:

[quote]原帖由 巨頭 於 2010-7-29 15:49 發表 查看引用來源

條女現在有仔嗎定已結婚:smile_41: [/quote吃佢時佢才十八歲,因為後來覺得她很純,過了一年多不想拖,也不想害佢,所以开始想疏遠佢那時候騙她我要過台灣工作,不過真的是要出差台灣的只是每次一個多星期,佢現在還未結婚,但有個要好的男朋友,曾經問佢為什麽不結婚,她的眼神她好像很傷感,我也不敢再問,但係我到現在內心還有点疚,因為一开始就沒想過跟她結婚,也不知她是處,當時只想盡快食佢,你都知男人有幾賤啦 所以到依家可以比得佢都會比佢,只限物質,佢係唔會貪這些,因為佢依家响澳門一間好出名的酒店做管理的,自己都搵到錢,送野係自己自願,當補常又好,只係覺得自己欠佢,所以依家出來玩聽到處,真的不敢搞,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-29 05:15 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 巨頭 於 2010-7-29 15:49 發表 查看引用來源

條女現在有仔嗎定已結婚:smile_41: [/quote吃佢時佢才十八歲,因為後來覺得她很純,過了一年多不想拖,也不想害佢,所 ...
現在係酒店做管理.即係已不是無知少女啦.但佢現在刀可同你有聯絡做朋友,刀算係甘啦

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-29 17:37 發表 查看引用來源

現在係酒店做管理.即係已不是無知少女啦.但佢現在刀可同你有聯絡做朋友,刀算係甘啦
十几年前十八歲,現在當然不是無知少女,其實當時只係用拖和疏遠方法,不敢直接跟她說淸楚,男人都係拖泥帯水啲,都你臭男人,我知佢曾經都嘗試等咗三四年,那時沒有即刻断,拖着拖著,所以现在還覺得欠佢,係想话比3Ⅴ兄聽,如果覺得女女係為錢,我覺得食都無所謂,如果玩感情就還是想淸楚,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆