上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.5k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-13 02:55 PM 發表 查看引用來源

泰式係唔係同你沖涼果d? 我唔識呢d野 :smile_o05:
我都未試過呀,你問阿寶會清楚點:smile_o03:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-13 02:56 PM 發表 查看引用來源

你我相隔多麼遠.........
那年那天可相見..........
今日..我同你天各一方 你有你生活,我有我忙碌 或許以後也不能再見,但我寄望你不會把我忘記 即使世界這麼大,人那麼渺少 我的心亦不時存有碰見你的機會........ 我只盼日後再相逢,或停留於那個只是屬於我們的時空...

不問過去,不看未來,擁抱當下,兩心交會,便是永恆:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-13 02:55 PM 發表 查看引用來源

泰式係唔係同你沖涼果d? 我唔識呢d野 :smile_o05:
同你拆骨. 吳好做

引用:

我剛剛想起好似好耐之前做過,按摩形式好似玩柔軟體操或瑜伽咁囉:smile_o13:

中式  = vegi dup :smile_13:

泰式  唔做大動作 ok既, 有水抽:smile_44:

日/香薰  除衫 推油:smile_44:

中醫 = 直情拆骨 :smile_o03:

xx風情 = 3g :smile_o05:

spa = 沖涼
各位 我走啦:smile_38: 9月5日 再見 :smile_o07:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-13 03:11 PM 發表 查看引用來源

同你拆骨. 吳好做
我仲以為係係曼谷果D金魚岡揀女, 跟住上房叫枝可樂, 跟住較水沖涼再入直路沖次

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-13 03:17 PM 發表 查看引用來源

spa = 沖涼
各位 我走啦:smile_38: ...
原來我出親CHEAP去曼谷果D係SPA

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-13 03:17 PM 發表 查看引用來源

spa = 沖涼
你明晚不賭:smile_41:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-13 03:20 PM 發表 查看引用來源

我仲以為係係曼谷果D金魚岡揀女, 跟住上房叫枝可樂, 跟住較水沖涼再入直路沖次
大6個D5好玩.信5過:smile_42:

引用:

spa = 沖涼
煎煎,記得有機會就上黎同我地吹水呀:smile_o07: :smile_o07:

一路順風:smile_o07: :smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆