上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【162】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-14 09:51 AM 發表
凡歌詞一定傷感.....................少數除外
去地D歌0吾系0甘架BOR
去2個幾陽光下架

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-14 09:56 AM 發表 查看引用來源
セ有0羊?
点解我0吾知既?
後面人人有朶菊花我就知:smile_30: :smile_30:
你自己講架............前面係東紋個..................個次笑到我死

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-14 09:56 AM 發表
啱.................可能係另一個機緣嘅開始
突然見る......呢個係你個日本名...

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-14 09:58 AM 發表 查看引用來源
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: 幾時既事黎既?
夢中

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-14 09:59 AM 發表
無人叫你夾硬
其実
衣輪既星期6日都無0甘難過Lar

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-14 10:02 AM 發表 查看引用來源
突然見る......呢個係你個日本名...
我有個日本名叫..............中森無我

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-14 10:00 AM 發表
我呢個人好重情............一下唔小心差左落氹,咁就死啦
未同我一様
0吾使死WOR
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-14 10:03 AM 發表
其実
係 Japan 最好去 shopping!

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-14 10:03 AM 發表 查看引用來源
其実
淡出

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-14 10:02 AM 發表
你自己講架............前面係東紋個..................個次笑到我死
個次系反開一斉反之麻
辺有衣D事
我個人系某方面都幾保守架:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆