上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.5k

其實去公立醫院割有冇問題-.-?
你地有冇試過著四角under 條野fing下fing下    fing到扯左:smile_41:

引用:
原帖由 好funny喎 於 2010-3-15 10:20 PM 發表 查看引用來源

聽到你講唔洗割...我就放心...

頭先第二次反過尿道口..其實都有少少痛...都算正常嗎?
但我宜家反到龜頭一半..會緊緊地...應該點搞好?
一下反落去頸位我驚返唔到轉頭= ="
應該點樣去整?

另外.見你熱心解 ...
開頭反係會有機會有少少敏感同痛的
如果唔係好cool住的話唔返轉頭都無問題
亦都可以試下用手反返佢落佢

p.s. Dr我就一定唔敢當了

引用:
原帖由 frankylui 於 2010-3-15 11:23 PM 發表 查看引用來源
哦哦原來唔使割:-)
但係日日反會鬆到咩程度?
幾時先可以挑戰扯起左都反到落頸位?XD 依家扯起左真係唔敢反落去. -.-...

扯左同未扯反係兩回事
因為條野下面會有一條筋, 如果勃起黎反會有機會覺得果條筋會扯住

引用:
原帖由 xchun927 於 2010-3-15 11:39 PM 發表 查看引用來源
我依家用手反可以反到半個龜頭出黎,但係再落就未試過,因為我驚反晒之後整唔番上去.....
反到半個龜頭果陣已經有小小感覺 (但係唔係痛楚)
扯果陣未試過
我今年16歲
咁樣洗唔洗割?
唔駛怕反唔番上去...可以挑戰一下未扯時反晒

更加唔駛割

引用:
原帖由 hibyefriends 於 2010-3-16 06:06 PM 發表 查看引用來源

果然係難逃一割:smile_27:

我有時去小便會去得慢一 d 同埋要大力 d 先痾到 ...
不過我唔知關唔關事, 因為試過幾次都係打完飛機後發生 o既

其實有冇話如果包皮過長一般會對小便有咩影響呢?唔該曬:loveline ...
包皮過長的話會令到射尿較亂
可能有師兄細個果陣因為包皮過長小便開頭會比較不定向(多數向左下, 包皮前端會拱起左少少, 要過一陣先會變番直)
而包皮過緊則會令到小便時包皮脹起~而小便時間較正常長

引用:
原帖由 xchun927 於 2010-3-16 08:53 PM 發表 查看引用來源
其實去公立醫院割有冇問題-.-?
你地有冇試過著四角under 條野fing下fing下    fing到扯左:smile_41:
無問題...呢家野真係只睇醫生個人手神
不過公立你預左一段長時間先可以做得

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-3-17 10:51 PM 發表 查看引用來源

更加唔駛割
但反晒落去...去到頸位如果太緊拉唔返去原來個位咪死?會無血到壞死喎...唔係咩?

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-3-17 10:51 PM 發表 查看引用來源

更加唔駛割
但係我扯行果陣只係可以係包皮口見到個龜頭,但係未扯就反到一半,唔痛
咁樣有冇問題?

各大大, 可否提供dr wong的contact? many thanks

引用:
原帖由 joe1230000 於 2010-3-18 05:47 PM 發表 查看引用來源

但反晒落去...去到頸位如果太緊拉唔返去原來個位咪死?會無血到壞死喎...唔係咩?
正常可以反得返落去架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆