上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.4k

引用:
原帖由 goldgold3212009 於 2009-7-26 11:12 PM 發表 查看引用來源
HALO!!!!!!!!!!!!
HIHI
:smile_o12:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 11:18 PM 發表 查看引用來源

係.. 真係好辛苦..
諗番轉頭都唔知點解會咁有動力 :smile_30:
而家我都冇時間做LU~~
都係O係番食野方面著手減...
我係受唔到辛苦咋, 唉, 我都試過日日做做左兩個月呀, 係減到, 但係唔KEEP又係好快肥呀, >.<:smile_o03:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 11:22 PM 發表 查看引用來源

我係受唔到辛苦咋, 唉, 我都試過日日做做左兩個月呀, 係減到, 但係唔KEEP又係好快肥呀, >.
其實最重要係夜晚果餐,乙light乙好:smile_38:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 11:22 PM 發表 查看引用來源

我係受唔到辛苦咋, 唉, 我都試過日日做做左兩個月呀, 係減到, 但係唔KEEP又係好快肥呀, >.
咁我又好彩冇反彈番..
可能o個時我食方面冇咩好大control到
而家冇做運動.. 就control番食個方面...
keep到囉.. 仲繼續輕落去...

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-26 11:25 PM 發表 查看引用來源

其實最重要係夜晚果餐,乙light乙好:smile_38:
聊女!!
今次輪到你捉番佢錯字呀!!!!!

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 11:26 PM 發表 查看引用來源

聊女!!
今次輪到你捉番佢錯字呀!!!!!
係呀....唔識打呀...點丫:smile_34:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 23:11 發表 查看引用來源

作死咯 XDD
做咩放大佢 XDDDDDDDDDDD
我只係OVER地做運動做到哩度傷O個度痛O者XDD
哦~做運動係好事黎既:smile_o06:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 23:11 發表 查看引用來源

我們緊緊相依:smile_15: 不過有一刻我去左買魚肉碗仔翅:smile_47: 番到黎佢都仲揀緊書
就係個16本喇~
我有同收銀個台灣女仔講返
都係kepp返做一packpack好d, 唔洗搵到咁亂:smile_o16:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 23:14 發表 查看引用來源

我怕古古力個陣苦味.......
唔苦O既古古力又會甜得濟 .. :smile_o03:
我鍾意少少苦既古力
我會用吉利利有隻GOLD 牌既古力黎整:smile_o06:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 23:15 發表 查看引用來源

準時放工:smile_13: :smile_42: :smile_13: 唔知,妳睇完先,我都仲有禁多:smile_30:
呵呵~~好多書拎俾你呢:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆