上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 46) 祝賢兄 & gum 仔生日快樂~

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-15 10:49 AM 發表 查看引用來源
男定女a??
2者皆有:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-15 10:47 AM 發表 查看引用來源
不過唔識玩ge 同識玩ge 人一齊玩,好難搞ga.....
成班都唔識ge 好笑好多~~~
:smile_o11:
都唔係ge 識玩大多會教你點玩

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-14 05:39 PM 發表 查看引用來源
年齡: 18-99:smile_40:

小鬼徵你入嚟吹吓水~
希望入嚟既人都開開心心~:smile_30:
大家可以係樹傾乜都得架~
傾熟咗既, 可以一齊出去玩吓. ...
呢度係咪有酒飲家?:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-15 10:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_34: :smile_34: 我都有D朋友成日去玩.....話好好玩呢
真係好玩,當做下運動

引用:
原帖由 義無反顧 於 2009-7-15 10:54 AM 發表 查看引用來源

呢度係咪有酒飲家?:smile_o01:
:smile_o01: :smile_o01: 上星期岩岩飲完...要再等下啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-15 10:49 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 個個都雞手鴨腳..一定勁好笑囉:smile_30:
未必有d第一次好勁(大多係女性同男友對戰時):smile_o12:

引用:
原帖由 c-more 於 2009-7-15 10:55 AM 發表 查看引用來源

真係好玩,當做下運動
:smile_o01: :smile_o01: 呢個都係一個健康既玩意黎.....

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-15 10:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01: 上星期岩岩飲完...要再等下啦
等幾耐?:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

大家早個靚晨~:smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-15 11:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01: 呢個都係一個健康既玩意黎.....
可以去肥:smile_o13: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆