上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十回)gum仔生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  31.2k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-15 11:54 AM 發表
:smile_o05: YY 早& ALL,TO :smile_o12:
心宜

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-15 11:54 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: YY 早& ALL,TO :smile_o12:
:smile_o05: 心宜..一早見到你真係特別醒神呀~:smile_o09:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

咪要食下午茶??
一時時啦,肚餓咪叫囉...:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-15 11:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 我之前養隻狗狗...都諗左好耐....絕唔絕佢後..我掙扎左好耐...都係唔忍心斷佢後:smile_o08: ..
其實應該絕育...除非你諗住生...

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-15 12:01 PM 發表 查看引用來源

其實應該絕育...除非你諗住生...
:smile_o08: 我都知..我D朋友都話係應該絕既..但我覺好殘忍麻....佢唯一既男性象徵都比人咩埋既..對佢心靈既創傷好大既..:smile_o08:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-15 12:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 我都知..我D朋友都話係應該絕既..但我覺好殘忍麻....佢唯一既男性象徵都比人咩埋既..對佢心靈既創傷好大既..:smile_o08:
吾...你有你對狗狗嘅想法,你自己鍾意就OK啦:smile_o13:

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-15 12:18 PM 發表 查看引用來源

吾...你有你對狗狗嘅想法,你自己鍾意就OK啦:smile_o13:
不過佢最後有冇絕到我都唔知啦..因為都係我之前同EX BF 一齊養既.......都未諗到絕唔絕都分左手囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:

lunch time now... 一陣見....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-15 12:34 PM 發表 查看引用來源
lunch time now... 一陣見....
慢慢食啦..老虎:smile_o05: :smile_o07:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-15 12:24 PM 發表 查看引用來源

不過佢最後有冇絕到我都唔知啦..因為都係我之前同EX BF 一齊養既.......都未諗到絕唔絕都分左手囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:
哦...明白明白:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆