上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.5k

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-29 10:59 AM 發表 查看引用來源

咁師兄最后自己訓 ?
唉, 有個媽咪幾正, 但係佢班女勁唔得, 諗住叫佢 d 女女入來, 順便叫埋佢入去玩 !
點知成班豬扒 !
唔會係我果件媽咪下嘛:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-6-29 11:00 AM 發表 查看引用來源

咁你今次冇搵你d大後備:smile_41:
朝早7點呀,去邊度搵喎!:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 11:13 AM 發表 查看引用來源

朝早7點呀,去邊度搵喎!:smile_45: :smile_45:
你真係失策, 獨守空房:smile_13:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-6-29 11:15 AM 發表 查看引用來源

你真係失策, 獨守空房:smile_13:
好彩香港有老婆!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 11:12 AM 發表 查看引用來源

唔會係我果件媽咪下嘛:smile_27: :smile_27:
哈哈, 我都驚呀, 你可唔可以形容下你o個個係點架 !
我唔係識好多個媽咪 jar !
不過你形容完, 我可以知邊個 !

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-29 10:51 AM 發表 查看引用來源

我地會體諒你工作繁忙:smile_o01: ………接機,等機,陪機,抹機,探機,洗機,送機…等等!:smile_o11:
忙到喊....

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 11:20 AM 發表 查看引用來源

好彩香港有老婆!:smile_30: :smile_30:
回家冇事嗎???

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-29 11:25 AM 發表 查看引用來源

回家冇事嗎???
我當然有我辦法啦:smile_o11:

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-29 11:23 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 我都驚呀, 你可唔可以形容下你o個個係點架 !
我唔係識好多個媽咪 jar !
不過你形容完, 我可以知邊個 !
你知唔知叫咩名呀:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 11:28 AM 發表 查看引用來源

你知唔知叫咩名呀:smile_41: :smile_41:
哈哈, 就係未知呀, 佢班女好醜樣, 我每一次都選唔落手 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆