上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

:smile_14: 我都想去喎:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-26 10:52 PM 發表 查看引用來源

SEE.....我依為佢係做SHOP SALES可以去佢間SHOP度搵佢添!!!:smile_30:
歡迎光臨:smile_38: 我同佢都係文職,佢仲讀緊書添:smile_30:
我們文職多所以通常星期六唱, 今次係1年都無1次的通頂K,都俾你遇到:smile_o10:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 10:54 PM 發表 查看引用來源

歡迎光臨:smile_38: 我同佢都係文職,佢仲讀緊書添:smile_30:
我們文職多所以通常星期六唱, 今次係1年都無1次的通頂K,都俾你遇到:smile_o10:
問左幾錢位未:smile_41: :smile_45:
唔飲酒有無得平:smile_38:

引用:
原帖由 心CC 於 2009-6-26 10:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_14: 我都想去喎:smile_13: :smile_13:
突然禁多新朋友,我事先聲明, 為左唔會有人閃左, 黎到俾錢先:smile_13:
你係男定女, 幾歲:smile_41: 我們港島區唱:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 10:52 PM 發表 查看引用來源

佢當然話無:smile_45: 我用手捉魚:smile_27: 唉~個缸禁細, 我之前買個個係茶葉隔:smile_13: 禁的SIZE先可放到落去:smile_13:
記得買番個網~~~

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 22:54 發表 查看引用來源

咁啱....咁都加入埋一份,,,呢D可能係緣份:smile_13:

引用:
原帖由 心CC 於 2009-6-26 10:53 PM 發表 查看引用來源
你又走左入黎呀……vk字

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-26 10:57 PM 發表 查看引用來源

問左幾錢位未:smile_41: :smile_45:
唔飲酒有無得平:smile_38:
唔飲淨係人頭約150:smile_38: ,我會分開計:smile_40: , 不過飲酒仲抵因為係餐, D餐包埋小食,人頭費+酒費,而且仲連加一,約250一位到:smile_13: 佢話30/6開始加價,但一定通頂只要我有JOIN呢個餐:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 22:57 發表 查看引用來源

突然禁多新朋友,我事先聲明, 為左唔會有人閃左, 黎到俾錢先:smile_13:
你係男定女, 幾歲:smile_41: 我們港島區唱:smile_40:
為左唔會有人閃,不如未來先過數俾你,可能重好D喎...HAHAHAHHA

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-26 11:00 PM 發表 查看引用來源
記得買番個網~~~
要去大間果D日本城買,之前都係:smile_13: 明天去創興果邊買,好似有一間:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆