上一頁下一頁
發新話題

水立方分明想同皇室假期死過

收藏  |  訂閱
155  24.3k

thank for c hing report

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-6-13 01:30 PM 發表 查看引用來源

水立方加下重好正經下
水都.......
加下變為色情場所:smile_42: :smile_13:
水立方未去過,水都去過一次,又貴又拿多人,凐霧瀰漫,服務咪又係咁,
係好大啊,曉飛咩,最憎又話加一,無必要唔會去呢D場路....

tks sharing :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2009-6-14 10:14 PM 發表 查看引用來源

dim解是6?:smile_41:
我覺得係未係
近來作你無禁黑人憎
我當你幫手推post
so i give u 1/6 is good guy:smile_34:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-6-14 04:56 PM 發表 查看引用來源

花花中午好呀:smile_o15:
我加下幾好剛剛去完按摩

引用:
原帖由 AnotherQ 於 2009-6-14 05:16 PM 發表 查看引用來源

I used to go to Water cube but i really do not know 有 セ 好 玩...i will not go after use up my 5000 card money..
花 兄, pls pm me what is good in water cube ???
詳情請看新post :smile_38:

引用:
原帖由 2O4DISC 於 2009-6-15 12:47 AM 發表 查看引用來源

水立方未去過,水都去過一次,又貴又拿多人,凐霧瀰漫,服務咪又係咁,
係好大啊,曉飛咩,最憎又話加一,無必要唔會去呢D場路....
水立方好水都d
無禁多人
但假日都係唔好去旺場桑拿:smile_27: :smile_42:

羅湖那裡買 :smile_41:

是否要即日用 :smile_41:

引用:
原帖由 w38 於 2009-6-15 03:34 AM 發表 查看引用來源
羅湖那裡買 :smile_41:

是否要即日用 :smile_41:
48小時內用

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-6-15 03:57 發表

48小時內用
早呀花花

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆