上一頁下一頁
發新話題

正場SPA尋歡特輯!

收藏  |  訂閱
169  35.1k

回覆 1# 的帖子

gooooooooooooooooooooooooood wor

師兄都好詳細,但都冇講做spa內容.....:smile_53:

thx for sharing

thanks c hing sharing, detail information

引用:
原帖由 koreansam 於 2009-6-10 06:55 PM 發表
摸呢清潔10倍o既女???   果d spa囡, 金玉其外,敗絮其中, 全部都係其他邪骨場轉咗過黎㗎, 當你係水魚,
agreed a ching

我所知道的情況是,像皇室,水都,水立方呢類spa場,個規矩根本係無邪的,亦應該唔會話個個技師都得,所以一係就睇你彩數,一係就同個經理熟

以上主要係我在皇室假期spa的經驗(唔係樓下按摩)

引用:
原帖由 Doer 於 2009-6-11 10:42 發表 查看引用來源

皇室假期係小弟心水,看來你與小弟同道中人!

我好少在這裡分享spa經驗,因為唔係好多人喜歡此玩法,有機會PM交流!

如果你有興趣皇室假期,我有相熟經理聯絡,可以安排!
真係好,終於遇到同道中人!
我下次去會PM下師兄你先~不過$2000就真係貴左o的,$1000 OK嘛?

引用:
原帖由 cat362436cat 於 2009-6-11 10:59 發表 查看引用來源

師兄:水都 spa 女女應該係黑衫黑褲,
            機票要伍佰,師兄、你有否特價?
我都好想做,因為個SPA房真係超正!

引用:
原帖由 吸濕大笨象 於 2009-6-11 11:01 發表 查看引用來源
間間都可以出火?thx 師兄
起碼我去親都有,你可以問一句囉,
「會推埋出黎嘛?」
佢地唔會直接叫打出黎,話推油推出黎,好攪笑~

引用:
原帖由 gilbertchen 於 2009-6-11 11:04 發表 查看引用來源
多謝CHING報告, 水都有SPA嗎, 係幾樓架, 前兩天去過, 係地下1樓個度算唔算, 好似唔係好大噃. 水立方試過都唔錯, 不過之前唔係著裙噃. 搵日去試下先
水都有!其實你唔使搵丫,你想知,叫人幫你搵個SPA師黎講就得啦~
叫到靚,咪聽下囉,唔靚,問佢有冇得揀其他,咪先再聽囉,聽到最後都唔o岩,咪唔做囉
一樣唔會黑面,可能到時佢會轉太,俾多o的o野你玩呢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆