上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.5k

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-2 10:59 AM 發表 查看引用來源

黎行行企企都好丫:smile_o10:
落到場控制唔到自己架:smile_o13:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-6-2 11:04 AM 發表 查看引用來源
落到場控制唔到自己架:smile_o13:
果然~~~你既人性係克服唔到你既獸性既~~~:smile_40:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-2 11:15 AM 發表 查看引用來源

果然~~~你既人性係克服唔到你既獸性既~~~:smile_40:
係, 唔好俾我見到你:smile_o02:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-6-2 11:19 AM 發表 查看引用來源
係, 唔好俾我見到你:smile_o02:
估唔到原來你對男人都有性趣....:smile_o01:

morning:smile_41:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-6-2 11:31 AM 發表 查看引用來源
morning:smile_41:
你好唔合群wor.....仲唔換logo....:smile_38:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-2 11:29 AM 發表 查看引用來源

估唔到原來你對男人都有性趣....:smile_o01:
下次我mark你小心d:smile_o05:

雜牌軍(帶黃衫)友賽大腸鄰居隊
3/6 (三) 葵涌興盛路遊樂場(新都會廣場對面):smile_38: 9-11
1. Dee
2. 奇<葵涌好大架,坑坪街咪預我>
3. 正
4. 基斯
5. kenken
6. 天奴
7. Jay
8. billy
9. 葉

tbc:
patrick
中越
free

缺席:
無忌 (病左)
Parco (傷左)
性性(病左)

25/6 (四) 荔枝角三期  9-11
1. Dee
2. 奇
3. 精 (我要士哥)
4.

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-2 01:43 PM 發表 查看引用來源
雜牌軍(帶黃衫)友賽大腸鄰居隊
3/6 (三) 葵涌興盛路遊樂場(新都會廣場對面):smile_38: 9-11
1. Dee
2. 奇
3. 正
4. 基斯
5. kenken
6. 天奴
7. Jay
8. billy
9. 葉

tbc:
patrick
中越
free

缺 ...
3/6
(星期三)
多 雲 , 有 零 散 驟 雨 。
西 南 風 3 至 4 級 。
26 至 29度

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-6-2 14:02 發表 查看引用來源

3/6
(星期三)
多 雲 , 有 零 散 驟 雨 。
西 南 風 3 至 4 級 。
26 至 29度
天文台網頁就寫

大 致 多 雲 , 有 驟 雨 , 稍 後 有 狂 風 雷 暴 。 :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆