上一頁下一頁
發新話題

正衰人,咁都攪濕我~~夜晚同佢死過,點知~~ P.4:Part 2

收藏  |  訂閱
164  28.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-22 10:19 發表 查看引用來源
你玩無線震蛋令我好期待買左蛋之後比人震(不過係出街)......:smile_19:
你提醒左我到時墊定塊m巾先~用黎墊住自己d興奮水
買隻無線 "蝴蝶形" ge 蛋啦
有條2寸jj 仔插入地架:smile_46:

p.s. 我諗田心妹應該都係呢隻

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-5-22 10:23 AM 發表 查看引用來源

衰人與死靚仔大戰
結果.......

最正都係响街度 / 食緊飯時同你玩遙控蛋
結果好明顯~~~~~:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-5-22 10:26 AM 發表 查看引用來源

買隻無線 "蝴蝶形" ge 蛋啦
有條2寸jj 仔插入地架:smile_46:

p.s. 我諗田心妹應該都係呢隻
我係想搵呢隻唔知邊度有得買,可能歡樂性商店會有~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-22 10:28 AM 發表 查看引用來源

仲未搵啱咩~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-22 10:14 AM 發表 查看引用來源

頂唔住死左好耐lu~~~~~
吖!!!!死靚仔仲笑得咁開心咁摛晚梗系死得好爽定嘞:smile_46:

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-5-22 10:32 AM 發表 查看引用來源

吖!!!!死靚仔仲笑得咁開心咁摛晚梗系死得好爽定嘞:smile_46:
我幾時都笑得咁開心~~~~:smile_04: :smile_04:
對唔住,剩係佢至可以叫我'死靚仔'~~~~

又扯o左 !! :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-5-22 10:34 AM 發表 查看引用來源
又扯o左 !! :smile_42: :smile_42:
突出嚟嘅野通通剪晒佢!!!!

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-22 10:28 發表 查看引用來源

結果好明顯~~~~~:smile_19: :smile_19:
你身中千億蝌蚪形子彈
幾乎昏迷不醒

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-22 10:28 發表 查看引用來源

俾我講到心郁呢

歡樂性商店未必有
你試下去先達廣場二樓, 我之前都係果度買

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆