上一頁下一頁
發新話題

第一次CA東x光豬k出3Q口爆之旅

收藏  |  訂閱
460  13.6k

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 01:33 AM 發表 查看引用來源

我都要排好度靚門先得 .....
始終家有一隻精明老虎 ...
你睇果晚我飲得開開心心都要飄下飄下咁返酒店同老虎玩 msn
咁先勁呀! 吾怪之得你自備手提電腦啦:smile_30:
6月中再一齊去玩吖

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 01:33 AM 發表 查看引用來源

我都要排好度靚門先得 .....
始終家有一隻精明老虎 ...
你睇果晚我飲得開開心心都要飄下飄下咁返酒店同老虎玩 msn
幾精明都敵吾過我地嘅知惠:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 01:35 AM 發表 查看引用來源

咁先勁呀! 吾怪之得你自備手提電腦啦:smile_30:
6月中再一齊去玩吖
你好似又開始興奮咁喎:smile_14:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 01:36 AM 發表 查看引用來源
幾精明都敵吾過我地嘅知惠:smile_46: :smile_46:
我無女又無老虎, 最難反而可能係同公司攞假:smile_39:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 01:38 AM 發表 查看引用來源
你好似又開始興奮咁喎:smile_14:
咁又吾係興奮嘅, 不過明明尋晚去完沙灣之後應該好好訓, 但係吾知點解眼光光望天光..
今日就有野做, 出左去, 去ca 0個日同宜家其實都無正式點訓過...

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 01:29 發表

不過就係出左3Q, 搞到無時間訓覺, 加埋訓左都吾夠2個鐘
年青人好快回氣啫

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 01:41 AM 發表 查看引用來源

咁又吾係興奮嘅, 不過明明尋晚去完沙灣之後應該好好訓, 但係吾知點解眼光光望天光..
今日就有野做, 出左去, 去ca 0個日同宜家其實都無正式點訓過...
遲D要返工架啦,唞足精神呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-14 01:43 AM 發表 查看引用來源
年青人好快回氣啫
吾係回氣嘅問題呀..
0個晚凌晨4點先返到酒店房, 沖完涼同囡囡傾左成大半個鐘先開波, 無乜時間訓覺

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 01:38 AM 發表 查看引用來源

我無女又無老虎, 最難反而可能係同公司攞假:smile_39:
攞假如果星期1,2,3就會易D嘅:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 01:45 AM 發表 查看引用來源
遲D要返工架啦,唞足精神呀:smile_38: :smile_38:
所以我都諗住訓0架喇, 你病好未呀? 係都早D訓啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆