上一頁下一頁
發新話題

15,16/5 開心好玩C P有錢佬團,詳情請看第一頁(第九版)

收藏  |  訂閱
745  19.0k

我又入來推下 車先,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:smile_30:

引用:
原帖由 34304 於 2009-5-6 11:01 AM 發表 查看引用來源
我又入來推下 車先,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:smile_30:
嘩, 要勞動到你老人家出嚟推車, 真係俾面嘅啫

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-5-6 04:21 AM 發表 查看引用來源
收工推推先:smile_19:
下次見你, 唔知會唔會唔認得你呢:smile_27:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-5-6 10:48 AM 發表 查看引用來源
大家早晨:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
ching咁早呀:smile_13:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 11:05 AM 發表 查看引用來源

嘩, 要勞動到你老人家出嚟推車, 真係俾面嘅啫
你唔駛訓, 你好似尋晚有睇波:smile_45:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 11:18 AM 發表 查看引用來源
你唔駛訓, 你好似尋晚有睇波:smile_45:
擒晚唔知醒落去茶記睇曼魚贏波 :')

剩係睇即時戰果知道佢贏就出 post 之嘛

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 11:23 AM 發表 查看引用來源

擒晚唔知醒落去茶記睇曼魚贏波 :')

剩係睇即時戰果知道佢贏就出 post 之嘛
我仲以為你想學kaka咁:smile_45:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 11:29 AM 發表 查看引用來源
我仲以為你想學kaka咁:smile_45:
唔駛學, 我呢十年嚟都係慣咗瞓五六粒鐘就起身...............:smile_19::smile_19:

回覆 94# 的帖子

我番長通架,啱啱放工番到屋企咋

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 11:31 AM 發表 查看引用來源

唔駛學, 我呢十年嚟都係慣咗瞓五六粒鐘就起身...............:smile_19::smile_19:
老人家係訓少d:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆