上一頁下一頁
發新話題

徴 男性朋友 呀~~~

收藏  |  訂閱
434  11.6k

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-30 11:48 PM 發表 查看引用來源

你睇左:smile_41:
覺得點:smile_41:
90分:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-4-30 11:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 又唔係問你:smile_39:
無所謂啦~~~

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-30 11:48 PM 發表 查看引用來源

你睇左:smile_41:
覺得點:smile_41:
睇左呀~~~
唔,睇完唔咩特別,當初係見佢個主題有d特別,想睇下...........
但overall黎講,唔算好突出

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:51 PM 發表 查看引用來源

睇左呀~~~
唔,睇完唔咩特別,當初係見佢個主題有d特別,想睇下...........
但overall黎講,唔算好突出
初初都有諗過睇
不過咁冷門既戲,好難搵人,搞搞下無左下文:smile_13:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-30 11:56 PM 發表 查看引用來源

初初都有諗過睇
不過咁冷門既戲,好難搵人,搞搞下無左下文:smile_13:
哈哈,係咁架啦~~~睇戲我好多時都係即興,
除左有套 叫  收錯愛情風 同 親密  ,我個fd勁想睇,
真係好專登咁出左去睇.........

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-4-30 11:48 PM 發表 查看引用來源

點評到 90分呀

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:59 PM 發表 查看引用來源

哈哈,係咁架啦~~~睇戲我好多時都係即興,
除左有套 叫  收錯愛情風 同 親密  ,我個fd勁想睇,
真係好專登咁出左去睇.........
我本尼想睇地球毀滅密碼,不過搵唔到人有興趣:smile_39:
尼緊想睇金錢帝國

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-1 12:03 AM 發表 查看引用來源

我本尼想睇地球毀滅密碼,不過搵唔到人有興趣:smile_39:
尼緊想睇金錢帝國
地球毀滅密碼  <-- 我本黎都想睇,但係個fd 同屋企人睇左,有諗過自己去睇,但後黎懶一懶都係無去到

咁快走晒喇:smile_41:

我得20頭,又鬼甘靚仔,您會唔會面紅,跟住語塞,然後暈倒:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆