上一頁下一頁
發新話題

0428 沙灣開心報告

收藏  |  訂閱
334  8.3k

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:27 發表 查看引用來源

我知邊條女呀, 上次見過, 不過就吾記得個樣喇
你地0個晚喺沙灣玩完仲有無下場呀?
無呀  一q之後就去左向西按摩   好累 :smile_42:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:30 發表 查看引用來源

有時D女問到攞電話, 咁無理由吾比佢姐
比個我成日都唔開的卡佢 lo  
我一張係e動無開通香港慢遊  一張係聯通就開通左  睇下邊條女就比邊個號碼 佢

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:27 AM 發表

我知邊條女呀, 上次見過, 不過就吾記得個樣喇
你地0個晚喺沙灣玩完仲有無下場呀?
又去左按摩溝女囉﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 JackySam 於 2009-5-1 01:35 AM 發表

我一張係e動無開通香港慢遊  一張係聯通就開通左  睇下邊條女就比邊個號碼 佢
知道你多咭啦﹗﹗﹗夠聰明啦﹗﹗﹗

引用:
原帖由 JackySam 於 2009-5-1 01:33 AM 發表 查看引用來源

無呀  一q之後就去左向西按摩   好累 :smile_42:
有次同埋個fd去沙灣, 我地飲到差吾多天光! 出門口0個下個天真係光哂0架!
之後食完個早餐就去左關口附近0個間銀x玩返個全套先走, 累爆呀, 哈哈

引用:
原帖由 JackySam 於 2009-5-1 01:35 AM 發表 查看引用來源

我無咁做呀, 我宜家用緊聯通一卡兩號, 不過諗住遲D轉用移動一卡兩號

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:35 AM 發表 查看引用來源

又去左按摩溝女囉﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:
係咪向西門口0個間東方夏xx呀?

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:36 AM 發表 查看引用來源

知道你多咭啦﹗﹗﹗夠聰明啦﹗﹗﹗
我自己個大陸號碼我都未記得啦, 整咁多張卡我都係吾會記0架啦

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:41 AM 發表

係咪向西門口0個間東方夏xx呀?
唔系呀﹗我都系陪佢地去溝女乍﹗﹗﹗

多謝水哥咁精彩嘅報告 :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆