上一頁下一頁
發新話題

男人介意女人個胸鬆弛嗎? new pic P.18 #256

收藏  |  訂閱
549  14.8k

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:03 PM 發表 查看引用來源

暫時得一張 :smile_35:
遲下同你影多d呀:smile_40:
引用:
原帖由 AY1030 於 2009-4-19 06:02 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=199940537&ptid=9509103][/url]
真係有貓唔食魚:smile_43:
引用:
原帖由 -貓頭鷹- 於 2009-4-19 06:02 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=199940534&ptid=9509103][/url]

唔鹹濕就唔係男人:smile_30:
哩度耐唔耐都有女上黎講佢條仔係咁:smile_39:
引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:02 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=199940478&ptid=9509103][/url]
wa~你地班野丫~個個報哂名咁

其實我有認真同bf傾過
叫佢睇醫生
不過佢堅持話自己係正常唔肯去睇
咁我都冇辨法啦

我認我係大食妹
不過佢連基本既性生活都冇wor~
放心, 大把兄弟係度餵飽你:smile_30:

我真係從來冇諗過真係有d咁既男人
最不幸既係我竟然會遇到!!!!!   

msn果張係我大頭照, 唔可以俾你地add ga

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 05:53 PM 發表 查看引用來源

msn有真相...唔滯
btw~點樣一次quote幾個msg架??
唔緊要啦, 返到黎你要搵我架嘛
無MSN唔方便o既:smile_30:

其實...我係開幾個tap再copy返去一個咋:smile_13:

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:07 PM 發表 查看引用來源

咁到時記得返來搵我BOR :smile_30:  ...

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:07 PM 發表 查看引用來源

轉相都得既姐:smile_46::smile_46:
ADD唔ADD唔重要既記住返來果時搵我地就得啦:smile_47:

引用:

咁你偷偷地add我MSN喎

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-19 06:04 PM 發表
會唔會你挑豆技巧唔夠???
自問樣子不差, 身材又不差..
男人見到都應該唔洗我挑逗都即刻會扯哂旗

咁你認為點先可以挑逗到一個男人呢?

引用:
原帖由 AY1030 於 2009-4-19 06:09 PM 發表
轉相都得既姐:smile_46::smile_46:
ADD唔ADD唔重要既記住返來果時搵我地就得啦:smile_47:
轉得一時轉唔得一世~
遲d咪又係俾你地見哂全相:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:10 PM 發表 查看引用來源

性冷感點逗都唔會起啦:smile_35:
你係到挑一挑,上面成班猛男個個都升旗

引用:
原帖由 sluttt 於 2009-4-19 06:10 PM 發表 查看引用來源

向意淫這方面發展比較好
女人唔單止靠樣子和身材, 還要靠身體語言, 展現出媚態

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆