上一頁下一頁
發新話題

男人搞到一半唔搞系米好辛苦

收藏  |  訂閱
113  9.4k

引用:
原帖由 KV3410 於 2009-4-19 11:52 AM 發表 查看引用來源

我唔見得你D女性有尊重過男性囉
唔夠人講就報串
同D係地鐵俾人望多兩眼就報警屈人非禮既八婆無分別
你咁講野咁都同強姦犯無咩分別o者~
討論區係有言論自由~但係你講d咁o既野~會有為人拍掌歡呼~
香港有幾多個未婚媽媽~有幾多捱得住~死左幾多人~你睇下報紙啦仆~~~街~~~~~
做野要負責任~講野都要嫁~呢d野都唔識~返屋企飲奶啦死靚仔

If he really love you , he will not mind that...

第二次搞野就唔係處啦...:smile_39:
仲有,搞到一半唔搞唔係好辛苦!直投係好想死!!:smile_22:

下次買定袋:smile_30:
下次買定袋
下次買定袋:smile_15:

引用:
原帖由 我要忘記你 於 2009/4/19 05:28 AM 發表
我男友系處男,今次系第2次搞野, 無帶套。搞到一半,我話唔好射入去,之后距都即刻抽出來。見到距好辛苦。距話好似哦尿哦到一半,唔比哦的感覺,距話要休息下。之后就去左沖涼,我覺得距嬲左我,之后都好似唔系甘想 ...
可以話系一種拆磨

可以話系一種懲罰.....

咁樣吊你男朋友~~
睇住攪到佢~~
唔上唔落呀€~
^^

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-4-19 06:10 AM 發表 查看引用來源

問題係佢自己都唔覺得需要用囉...
外射就有用呀??   咩叫意外懷孕??
抽插時 . 都有機會有精子流出架..

佢擔心佢自己條仔, 多過擔心自己:smile_45:
事實跟本就係咁,就算抽出來射,都唔係代表100%安全。

樓主買藥食都得架嗎

無帶袋入咗就算唔射都有可能有bb,下次帶袋咪有得玩足全套囉,袋袋唔係好貴啫,好過無端端大咗個肚

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-4-19 10:26 AM 發表 查看引用來源

真係唔火都唔得
唔用condom,你知唔知人地女朋友有冇食藥打針呀?
唔好成日話唔舒服就唔用condom囉
係鍚自己女朋友就一定要用
你地d男仔可以做完咩事都冇
女仔唔係ga,一有左就有好多野要去面對
同落bb對女 ...
100%.....agree
咪鬼理邊個處:smile_39: ..女仔點都要保護自己:smile_38: ..
有左bb最慘也是女方

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆