上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【135】

收藏  |  訂閱
735  4.5k

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-12 07:27 AM 發表 查看引用來源
早晨 首首
早晨080709

等你等到訓著:smile_30:
引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-12 08:22 AM 發表 查看引用來源
早晨080709

訓醒........ 再訓:smile_43:

會再訓:smile_30: 不過無咁早:smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-12 08:55 AM 發表 查看引用來源
訓醒........ 再訓:smile_43:

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-12 09:05 AM 發表 查看引用來源
會再訓:smile_30: 不過無咁早:smile_30: :smile_30:  
我尋日行完街返來訓左幾個鐘,
起身食 d 野, 同朋友談o下情,
跟住去左第二樹吹水,
兩點先訓....... 都訓得好好 wor:smile_30:

我都係兩點幾先訓:smile_45: 但六點半就醒左:smile_45: :smile_45: 個人好倦但訓唔到:smile_27: :smile_27: :smile_27:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-12 09:31 AM 發表 查看引用來源

我尋日行完街返來訓左幾個鐘,
起身食 d 野, 同朋友談o下情,
跟住去左第二樹吹水,
兩點先訓....... 都訓得好好 wor:smile_30:

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-12 09:33 AM 發表 查看引用來源
我都係兩點幾先訓:smile_45: 但六點半就醒左:smile_45: :smile_45: 個人好倦但訓唔到:smile_27: :smile_27: :smile_27:  
我好好訓o架:smile_30:
天跌落o黎當被冚:smile_34:

可能我唔鍾意被:smile_35:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-12 09:35 AM 發表 查看引用來源

我好好訓o架:smile_30:
天跌落o黎當被𢚘:smile_34:

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-12 09:38 AM 發表 查看引用來源
可能我唔鍾意被:smile_35:  
你裸睡o架 :smile_30:

咁又未試過:smile_45:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-12 09:39 AM 發表 查看引用來源
你裸睡o架 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆