上一頁下一頁
發新話題

第 1 次發帖 --- 在陌生人的車上 (UPDATED)

收藏  |  訂閱
106  9.1k

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-7 09:36 AM 發表 查看引用來源

早晨!
我自拍係起頭一頁架,好早
有兩張的, 對嗎?

如果是兩張, 看到了, 看到時心情十分亢奮...謝樓主賜相...呵呵

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-4-6 10:12 PM 發表 查看引用來源
OH~~再接再勵.. :smile_24: :smile_24:

一定仲可以偷食到架....:smile_47: :smile_47:
咁妳幾時開始再接再勵先 ~ :smile_47:

引用:
原帖由 bliss 於 2009-4-7 09:41 AM 發表 查看引用來源

有兩張的, 對嗎?

如果是兩張, 看到了, 看到時心情十分亢奮...謝樓主賜相...呵呵
係果 2 張了   多謝支持
而家 SET 左任何人都可以留言

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-7 09:46 AM 發表 查看引用來源

係果 2 張了   多謝支持
而家 SET 左任何人都可以留言
哈哈..等我...到我夠分一定pm你...唔好未睇就del 呵

引用:
原帖由 bliss 於 2009-4-7 09:47 AM 發表 查看引用來源

哈哈..等我...到我夠分一定pm你...唔好未睇就del 呵
其實我睇左都會 DELETE 架:smile_35:
因為唔打算同人交換 MSN 呀:smile_35:

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-7 03:48 發表

原來係咁~ 哈哈
其實我諗呢度好多人都有一個新MSN係專俾引版用..

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-7 09:48 AM 發表 查看引用來源

唔緊要, 最緊要係睇完至del....架架

引用:
原帖由 Born_In_Sweden 於 2009-4-7 09:50 AM 發表 查看引用來源

原來係咁~ 哈哈
其實我諗呢度好多人都有一個新MSN係專俾引版用..
我唔會咁做啦,傾計起度傾都得架嘛:smile_35:

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-7 03:56 發表

我唔會咁做啦,傾計起度傾都得架嘛:smile_35:
咁你post多d文同相啦~ 我已經成為左第一個你blog留言既讀者喇

引用:
原帖由 Born_In_Sweden 於 2009-4-7 09:59 AM 發表 查看引用來源

咁你post多d文同相啦~ 我已經成為左第一個你blog留言既讀者喇
THANK YOU 呀
POST 多 D……盡量啦
因為我太多野可以寫出黎
都唔知點開始下一篇好:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆