上一頁下一頁
發新話題

男友要求試肛交, 好痛呀..

收藏  |  訂閱
286  35.6k

引用:
原帖由 BBig 於 2009-4-6 01:44 PM 發表 查看引用來源
試多幾次就慣架喇!!!

anal好high 架
呢個禁地....我真係未識得欣賞住.....:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 BBig 於 2009-4-6 01:44 PM 發表 查看引用來源
試多幾次就慣架喇!!!

anal好high 架
真係既? 我同男友都想試下有幾HIGH....

引用:
原帖由 andyman0225 於 2009-4-6 01:21 PM 發表 查看引用來源

直程 偉大 添啦  :smile_30: :smile_30:
後門又臭又污濁 ,  點含得落 =-= ?

好似黑鮑嬌,要加ky架

邊個話插完用口含番咁堅 :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 applefcy 於 2009-4-5 04:01 PM 發表 查看引用來源
尋晚同男友做左一次後, 佢突然從後攬實我係咁用jj頂住我個pat pat, 佢話好想試下插我後面, 因為我地未試過都想試下 點知我都未預備好, 佢已經係咁插, 痛到我叫停左佢, 佢話好想插..但係我已經比佢插到痛到咩興趣都無 ...
Hi applefcy,

妳好! 從妳所講,初步睇來,妳男友係性急衝動類型,而肛交最忌就係性急衝動。佢這類男仔本身唔係咁適合玩肛交,特別係妳果度仲係處。除非妳本身係好有經驗和妳識得怎樣就佢,又中意痛楚所帶來的快感,否則妳只有得個痛字,享受唔到真正肛交既滋味。 其實肛交的確係可以好high的,不過就好睇個男仔的技巧和能力,也要配合個女仔心理上接受得到先得,所以唔係咁多女仔中意。妳男友真係好彩,妳心理上接受得到,又敢肯去試,係一個好開始。如果妳男友識得掌握得好,特別係妳的第一次,起碼第一次唔好搞到妳痛到叫停,妳應該可以真正肛交既特別快感。肛交一d 都唔簡單,它並不是好似你男友咁想試就即刻插,咁樣搞一定衰硬,只會使妳對肛交反感。肛交要求個男仔的技巧和能力要比一般性交高好多的。怪唔得咁多女仔試過或未試過都怕怕。一般女仔聽到肛交都會話好怕痛,又怕會dirty等等,所以個男仔一定要好有耐性咁先幫個女仔消除這些心理障礙。我老婆以前未試過被人點佢後面,我知佢好怕痛。我都花咗一段長時間每次做愛都有用手指插佢patpat,平時洗澡時又幫佢洗patpat,等佢習慣那種感覺和漸漸地開始鍾意被插patpat的快感之後先開始正式同佢試肛交。女仔的第一次感覺非常之重要,所以事前一要準備得好好先好試第一次。一定要做足前戲(肛交需要特別長的前戲,使女方進入興奮狀態),事前也要先玩妹妹,等佢有過幾次陰核和陰道高潮(高潮後,女方的肌肉會比較放鬆)。用足潤滑液,仲同時用震旦或手刺激佢陰核,keep住佢係好high的狀態。插入時要一定好慢好慢,入少少又停一段時間,等佢ready,再入少少又停(所以男仔的JJ的硬度和特久力一定要有返咁上下先得),又要注要插入角度要正確。女仔這時可以做"疴"的動作,咁樣就會自然地放鬆俾JJ慢慢入得到又唔痛,應該只有好似疴緊屎既小小唔適服感覺而已。入哂之後都要等女方ready先好開始慢慢插,一邊keep住刺激佢陰核。個個女仔的肛交性感地帶和快感都有些分別,試多幾次唔同的體位和插入角度,揾到個fit妳既的位就可以超high的。 另外,milo講得啱。正確的肛交無論次數多少都唔會導致失禁的。相反,如果妳懂得控制妳的刮約肌,還可以練到妳果度d肌肉收緊陰道和肛門刮約肌。當然如果次次都好似妳男友咁夾硬插入,痛到妳叫停就唔係我所講的正確肛交。正確的肛交應該係唔會痛成咁的,最多只係入JJ頭果時有小小唔適服,如果好痛,即係做得唔啱,一定要停。

引用:
原帖由 applefcy 於 2009-4-6 02:08 PM 發表
邊個話插完用口含番咁堅 :smile_41: :smile_41:
d 西片通常都係肛交 then 口交..then 又肛交 再口交..最後xxx

引用:
原帖由 BBig 於 2009-4-6 01:44 PM 發表
試多幾次就慣架喇!!!

anal好high 架
你試過咩..

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-6 02:50 PM 發表 查看引用來源

你試過咩..
係呀, 我試過喇

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-6 12:07 PM 發表

:smile_19: some research said that it will happen
tried a lot of times ..... will NOT happen!! sigh ... so tried of saying the same thing over and over again .....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆