上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.7k

引用:
原帖由 kaho42hk 於 2009-4-9 05:18 AM 發表 查看引用來源
ching~
小弟係新手,
請問個度收費大約幾多
機場稅$268,有貴賓咭$238:smile_34:

引用:
原帖由 芙蓉先生 於 2009-4-4 12:43 PM 發表 查看引用來源

CHING 你果然係醒目 其實睇左呢個網好耐
但一直都晌其他TOPIC留言 (當然朋友知道哂個名)
要分享呢D開心嘢 唯有開個新A/C

既然讚完 不得不彈下幾個技師
#50 #92 #91 #8 #36
樣子全部唔叫 ...
ching 去咗好多次, 放低唔少

引用:
原帖由 20888 於 2009-4-4 01:34 PM 發表 查看引用來源
有冇c-hing試過#18呀? 個人認為佢既樣同服務ok波! 佢話以前系皇x假期做過.
皇X假期的女個個都睇得下

引用:
原帖由 膠波仔-符碌一生 於 2009-4-4 08:02 PM 發表 查看引用來源

條條女都呃架la
最緊要你清醒咪得囉 玩得開心咪豪d俾佢 唔開心咪cut囉
very agree, even 正骨場都有女bg想俾人包

引用:
原帖由 lautaktak 於 2009-4-4 09:10 PM 發表 查看引用來源

佢地既技倆簡直出神入化, 仲可以攪到你為左佢乜都肯做 =.=
有沒甘強, 唔信

有無咁多疑似明星:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 rollingstar 於 2009-4-5 05:52 AM 發表 查看引用來源
星期六真係旺到pk... 冇call鐘真係唔好去....
試個call 鍾, 被放機, 要等1.5h, 以後都唔call 個扑銜技c

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-7 11:17 PM 發表 查看引用來源
師兄...我銀行號碼... HKB 12345678 明日你入完錢我 $250 X 4...
試哂比個詳細既包膠過你...你比錢係老闆...我一定食君之祿...擔君之周...
好q好笑話

成日見到條友係芙蓉企係到..d技師行過就聊下佢
帶住眼鏡ge~~個樣廿幾歲咁樣:smile_27:
咩料阿佢

靚女部長係咪無做喇?多左個新的女部長喎......:smile_41:

又多兩個新MM、26同81,前者幾靚女,,,,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆