上一頁下一頁
發新話題

想徵男女朋友3字頭以上去飲野(正經交友)

收藏  |  訂閱
230  2.7k

引用:
原帖由 海海心 於 2009-3-29 02:43 AM 發表 查看引用來源

我估中左啦,之前我都有去過見工,

個人事部見工時都幾滿意我,

不過,之後second in後,

個女主管就.....

好串咁,:smile_24:
你同佢...差一點點....差一點點咋:smile_24: :smile_24:
緣份.....................

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 02:46 AM 發表 查看引用來源

你同佢...差一點點....差一點點咋:smile_24: :smile_24:
咁我同妳又差d咩:smile_24:

引用:
原帖由 海海心 於 2009-3-29 02:43 AM 發表 查看引用來源

我估中左啦,之前我都有去過見工,

個人事部見工時都幾滿意我,

不過,之後second in後,

個女主管就.....

好串咁,:smile_24:
haha...你心滿意足啦...比你估中啦

引用:
原帖由 musicsony 於 2009-3-29 02:43 AM 發表 查看引用來源
深圳就多.我個邊就真係冇啦..食都唔太好
連食都唔好, 咁五日好難搞喎:smile_24:
有無電腦玩呀, 如果無, 不如考慮用手機上
我知人仔台有無限係中國上網, 好似二百幾一個月,
唔水咁悶嘛

引用:
原帖由 海海心 於 2009-3-29 12:16 AM 發表
很想徵34至42做紀律部隊的男朋友,

細心.專一.有愛心.喜歡小動物,(最好有小狗)

其實男女朋友都可以入嚟傾計,

最好係30以上的朋友,

因本人都是三字頭的,

有時間可以一齊出嚟飲野.食野.

因為朋友不多 ...
紀律部隊好咩?
:smile_15:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 02:46 AM 發表 查看引用來源

VK,你唔好玩我啦,

哈哈,

下次有節目搵埋我𤀺呀,

大家傾得投契都係一種緣份的朋友,係咪

引用:
原帖由 海海心 於 2009-3-29 02:45 AM 發表 查看引用來源

好呀,努力中:smile_35:
快啦, 回多十幾個就得, 我會幫你架, 仲叫左人入黎幫拖添:smile_34: :smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 02:47 AM 發表 查看引用來源

連食都唔好, 咁五日好難搞喎:smile_24:
有無電腦玩呀, 如果無, 不如考慮用手機上
我知人仔台有無限係中國上網, 好似二百幾一個月,
唔水咁悶嘛
都冇咩難搞既,都習慣晒loo,都係做野,睇電視都飽lo咁多個台.一係就去按下腳,洗下頭

引用:
原帖由 心大人 於 2009-3-29 02:46 AM 發表 查看引用來源
咁我同妳又差d咩:smile_24:
差天拱地囉:smile_30: :smile_30:
好唔好笑呢:smile_35:
做乜你又咁夜呀, 好耐無同你傾過喎
其實係想話你好耐無入過我舖:smile_45: :smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 02:49 AM 發表

快啦, 回多十幾個就得, 我會幫你架, 仲叫左人入黎幫拖添:smile_34: :smile_34: :smile_30:
哇,
人多好辦事?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆