上一頁下一頁
發新話題

~~偷跳到珠海~~

收藏  |  訂閱
170  8.2k

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-3-23 11:43 發表
好~~ 今晚如果早走既話~
又試下中國大酒店坐車落金葉偷跳先 :smile_04:
電盈兄早晨金葉好以唔多掂喎:smile_39:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-23 11:48 AM 發表
電盈兄早晨金葉好以唔多掂喎:smile_39:
有機會去一去怡景

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-3-23 11:48 AM 發表 查看引用來源

應該會在四月中既第二個星期六,下午到ZH,在ZH CHECK-IN, 先到台北小泉居HEY下,跟住就去疊石食晚飯,上至X KTV,黎個溫馨星期六......:smile_47: 唱完就落蓮花路,飲定一中牛鞭湯
星期日中午送走一夜情人後, 上坦 ...
傻花你後面有野跟住呀!!

THANK YOU FOR YOUR ZHUHAI REPORT

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-23 11:51 AM 發表
傻花你後面有野跟住呀!!
就係你:smile_30: 重要啤爆我:smile_30:

thanks for sharing................

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-3-23 11:53 AM 發表 查看引用來源

就係你:smile_30: 重要啤爆我:smile_30:
係 tiger 呀!!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-3-23 11:51 發表

有機會去一去怡景
我都好耐無上去:smile_39:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-23 11:55 AM 發表
係 tiger 呀!!:smile_03: :smile_03: :smile_03:
↓老虎唔o係度,無有怕:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-23 11:55 AM 發表
我都好耐無上去:smile_39:
在坦州,咩都有,唔駛周圍去啦:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆