上一頁下一頁
發新話題

CP 識飲識食

收藏  |  訂閱
169  8.2k

引用:
原帖由 千年老二 於 2009-3-18 03:33 PM 發表 查看引用來源

我都唔知原來CP有六千館.........

師兄,有無詳細地址呢?:smile_41:
呢個惡講, 具體位置係個村口, 未入大十字路口前.....希望師兄搵到.

豬骨煲唔錯, 小菜超好吃, 8蚊可以吃到正宗麻婆豆腐, 真係一流.

引用:
原帖由 千年老二 於 2009-3-18 03:33 PM 發表 查看引用來源

唔知點形容,你坐大巴必經,過了朗貝帝豪會未到天虹廣場就會見到,旁邊剛開了家商務酒店.由美而登行去10分鍾內,打的不用跳錶。

引用:
原帖由 千年老二 於 2009-3-18 15:33 發表 查看引用來源

常黃公路近南埔村

即係順電對面...

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-18 03:17 PM 發表 查看引用來源

下? 白頭佬wor? 佢唔吋呀...我識左佢幾年, 好好人架, 我宜家少去,係因為個度好多香港人夾完倉女就去個度食野, 個個都當自己大爺甘, 又嘈,至憎呢d仆街,  我先少去左...
对 我都好僧d扮大爺仆街 但我幾斯文吓喎 所以比佢哈9我 佢d焗茄子同胡蝶骨在cp就真係無敵手

引用:
原帖由 不机 於 2009-3-18 04:36 PM 發表 查看引用來源
对 我都好僧d扮大爺仆街 但我幾斯文吓喎 所以比佢哈9我 佢d焗茄子同胡蝶骨在cp就真係無敵手
我去過2次,感覺不至於無敵那麼誇,在CP很多也有這水平,(個人口味 )

引用:
原帖由 andy_chen 於 2009-3-18 04:41 PM 發表 查看引用來源

我去過2次,感覺不至於無敵那麼誇,在CP很多也有這水平,(個人口味 )
对不起我是說4年前

引用:
原帖由 不机 於 2009-3-18 04:36 PM 發表
你試下個藥饍水魚, 同埋一個泰式X米飯...好得架

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-18 04:25 PM 發表 查看引用來源

常黃公路近南埔村

即係順電對面...
COKE 兄, 真係常平榮譽好市民, 對常平一切都掌握!

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-18 04:48 PM 發表 查看引用來源

多謝提供 有机会一定試吓

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-18 16:48 發表 查看引用來源

幾時落去揾太子吹水啫...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆