上一頁下一頁
發新話題

314Copy團慶生空難包告

收藏  |  訂閱
120  3.4k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-17 03:53 PM 發表 查看引用來源

你第時兩邊走啦.....:smile_47:
無咁好精力= .=
唔通一個星期cp..一個星期zh....
咁樣我死得...:smile_39:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-17 03:57 PM 發表 查看引用來源

凸然間諗起 一句野 多情自古空如恨
此恨綿綿無絕期......
:smile_14:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 16:03 發表 查看引用來源

此恨綿綿無絕期......
:smile_14:
儍啦…大個仔....

thx for your sharing

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-17 04:46 PM 發表 查看引用來源

儍啦…大個仔....
衰人幾時行得?:smile_34: 帶我去睇金魚光!

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-17 04:51 PM 發表 查看引用來源

衰人幾時行得?:smile_34: 帶我去睇金魚光!
帶埋D新人去就好了
:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-3-17 01:40 AM 發表 查看引用來源

謝謝CP-5兄 嘩..........你仲上得密過我
恭祝你福壽與天齊興賀你生晨快樂年年都有今日歲歲都有今朝恭喜你.......恭喜你 馬交師兄祝你出入平安 身體健康 !!(雖然我離吾到我都祝福你先 我都連續3個星期都跟copy一齊玩我呢個星期要返工沒法去了 sorry !)

引用:
原帖由 tedy0088 於 2009-3-17 05:12 PM 發表 查看引用來源
恭祝你福壽與天齊興賀你生晨快樂年年都有今日歲歲都有今朝恭喜你.......恭喜你 馬交師兄祝你出入平安 身體健康 !!(雖然我離吾到我都祝福你先 我都連續3個星期都跟copy一齊玩我呢個星期要返工沒法去了 sorry !)
tedy 幾時行 通知聲 等緊你帶我食中華小姐架

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-17 05:14 PM 發表 查看引用來源

未有咁快要回氣呀!  lady哥 現在都冇真正既花有就上啦!

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-17 05:14 PM 發表 查看引用來源

你又跟機呀~~~???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆