上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~171

收藏  |  訂閱
745  11.0k

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-3-5 02:28 PM 發表 查看引用來源
%晒:smile_44:
靜%哂~~~~:smile_39:

引用:
原帖由 cyruski 於 5-3-2009 12:09 發表 查看引用來源

和記/香港寬頻都平架
我用緊新世界$128一個月...:smile_13:

摩令:smile_38:

早~~~~~~:smile_38:

棗~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-5 05:10 PM 發表 查看引用來源

我用緊新世界$128一個月...:smile_13:
128差不多啦,再平又可能上得好慢架喎:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 6-3-2009 09:50 發表 查看引用來源
128差不多啦,再平又可能上得好慢架喎:smile_13:
因為約滿, 上次搬屋佢係都要收我五舊幾搬遷費, 所以我決定要轉....:smile_13:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-6 09:52 AM 發表 查看引用來源

因為約滿, 上次搬屋佢係都要收我五舊幾搬遷費, 所以我決定要轉....:smile_13:
早哂:smile_38:   
是咁的, 我用左和記30mb幾個月, 尋晚和記有人打俾我, 自動升到100mb, 繼續收返舊月費, $198, 但係用 3 電話有$30回贈 ......... 唔知新用戶會唔會平d......

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-3-6 10:00 AM 發表 查看引用來源
早哂:smile_38:   
是咁的, 我用左和記30mb幾個月, 尋晚和記有人打俾我, 自動升到100mb, 繼續收返舊月費, $198, 但係用 3 電話有$30回贈 ......... 唔知新用戶會唔會平d......
呃9你啫:smile_38:

11號~~~踢波呀~~~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆