上一頁下一頁
發新話題

塘廈三正狗眼睇人低報告(真實故事)

收藏  |  訂閱
143  12.7k

師兄財不可露眼呀都系小心D好

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-23 02:56 AM 發表

樓主你o個日無比人1老笠呀

係大陸咁show野真係要小心d好
咁又無,我相塘廈半山嘅治安唔會咁差.

引用:
原帖由 vikki26 於 2009-2-23 04:42 AM 發表
向任達華投訴:smile_44:
:smile_27: :smile_27:
同華哥投訴有乜嘢用啊?響三樓個西餐廳,電視上面華哥成日豎起只手指公:smile_27:

引用:
原帖由 cokeman 於 2009-2-23 04:47 AM 發表
呢間野有批中意打golf既客去幫親,我幾年前都見識過佢地d野,個班中坑客係有d水既,呢間野對後生仔既態度特別差,因為feel你都你冇錢玩個d,d女又會成日話呀邊個邊個比幾多貼士
嗰日適逢周末,的確好多去觀瀾湖打完golf嘅人去住.全部都系啲四五十歲嘅有錢人.

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 10:45 AM 發表

幾皮現金 ? 人仔定港幣呀 , 你個銀包係邊度買架 , 可以裝得落幾皮現金人仔 ( 最小三百張 ) 甘巴咪既 ?

:smile_03: :smile_03: :smile_03:
梗系港紙啦,唔通日元咩!!!!!!

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 11:32 AM 發表

佢地應該會問樓主個銀包係邊度買既 , 可以裝到甘多錢既 ?

:smile_29: :smile_29:
我用嘅系長嗰只銀包,即系將錢放入去唔使折埋嗰只.

如果你想知道牌子嘅話,就賣下廣告啦!!!!polo嘅

大戶日日都有陰毛:smile_30:

引用:
原帖由 kan 於 2009-2-23 10:56 PM 發表 查看引用來源

梗系港紙啦,唔通日元咩!!!!!!
你不如話美金 ! :smile_03: :smile_03:

BLACKLIST間西場:smile_22:

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 11:04 PM 發表

你不如話美金 ! :smile_03: :smile_03:
咁美金我又無咁多,我上親大陸都會袋多少少錢去嘅,港紙大張又到處使得.所以我袋咗兩萬幾蚊上大陸,仲有一千左右人仔.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆