上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異妖妖

收藏  |  訂閱
744  5.4k

引用:
原帖由 andogs 於 19/2/2009 13:52 發表 查看引用來源

講講下 ~~~ 又真係有 D 眼訓 :smile_19:
搵番個令位豬番陣囉,嘿
我都去換番件衫先............... :smile_46:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 02:01 PM 發表 查看引用來源

妖..............一聽見d人話想肥就覺得超乞人憎,

冇啊..........就算帶住副超都好
都硬係周身唔舒服,去到邊度俾人眼望望咁
都幾冇癮,哈哈
:smile_13: 咁我真係好想肥嘛...我一日食好多餐架啦..但總係唔明咁都肥唔到..
係啦...d人眼超超咁..今朝見到兩個差人...好似想走埋黎查我忝呀................:smile_19:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 02:02 PM 發表 查看引用來源

乖喇,俾對眼休息多d
玩少d電腦同睇少d電視係好得快d架

因為太刺激既光線對對眼都唔係太好既

早日康復喇 ^^
多謝呀...今日係我做盲妹既第一日..........:smile_19:

仲有冇人呀:smile_38: :smile_38:

唔通真係俾人搶哂d生意:smile_14: ...e+ li 度靜到咁ge:smile_39:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-19 09:34 PM 發表 查看引用來源
唔通真係俾人搶哂d生意:smile_14: ...e+ li 度靜到咁ge:smile_39:
咩搶生意
咪又係妳地

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-2-19 02:36 AM 發表 查看引用來源
幫草草 vk 利是留位先
引用:
原帖由 downdownda 於 2009-2-19 02:36 AM 發表 查看引用來源
幫草草同利是........攞番個位先
唔該哂3d & soso .....啜啜啜哂你地呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-2-19 09:37 PM 發表 查看引用來源

咩搶生意
咪又係妳地
:smile_44: 點同bor....唔同地方ma:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-19 09:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 點同bor....唔同地方ma:smile_30: :smile_30:
同人咪得囉

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-19 09:38 PM 發表 查看引用來源

唔該哂3d & soso .....啜啜啜哂你地呀:smile_30: :smile_30:
拉緊d客走~~~:smile_30: :smile_30:  mor mor 草草:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆