上一頁下一頁
發新話題

失望!

收藏  |  訂閱
106  13.2k

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-2-11 02:08 PM 發表 查看引用來源

我聽你講呢個sp好耐,佢能夠令你咁滿意,一定有佢既本事

唔知tina小姐幾時出下post講下你地d艷史??
引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-11 02:10 PM 發表 查看引用來源
我都想知
呢排同個位sp d時間唔係好夾,
都有一段時間冇見:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 tina_b 於 2009-2-11 03:59 PM 發表 查看引用來源

唔怪得之要向外搵食..餓親:smile_30:

引用:
原帖由 tina_b 於 2009-2-11 03:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_47:得閒要開下餐啦

引用:

羅.....餓親ar....:smile_30:

引用:

餓左咁耐,係時間食返餐好:smile_47:

我都好勁好勁ga,可隨意控制射精時間,甚至唔射tim,品玉技巧又了得,齋用口都可令女人多次膠潮,打車輪洗牙,括利苔仲係我強項tim~:smile_34:  有冇時間同我半主動呀~

實在太慘啦:smile_46:

唉..聽落都知妳勁失望啦..感同身受嘛..我個次係屋企sleeping..:smile_45: 突然間
比bf巢醒..佢不停咁又摸又咀..直情攪到我濕透為止 .....但佢忽然停哂所有活動喎..
點解係尼個咁重要時刻先停..唔制呀!  原來佢返嚟之前飲了好多酒..依家醉了而訓著左..

玩濕又激慶我喇.. :smile_27: ...不過第二日...佢就知死咯..............

大把呢d人啦,講就天下無敵,一到埋牙果時就............:smile_22:

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-12 01:04 AM 發表 查看引用來源
唉..聽落都知妳勁失望啦..感同身受嘛..我個次係屋企sleeping..:smile_45: 突然間
比bf巢醒..佢不停咁又摸又咀..直情攪到我濕透為止 .....但佢忽然停哂所有活動喎..
點解係尼個咁重要時刻先停..唔制呀!  原來佢返 ...
咁你都好過佢丫,起碼果個係你男友黎,想幾時做都得啦 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆