上一頁下一頁
發新話題

好鍾意口交...

收藏  |  訂閱
134  20.8k

you have a great lover wow~

都好睇 gf d經驗
我 gf 起初都係特別鐘意口交
不過依家就好受

引用:
原帖由 KH_Fung 於 2009-2-8 08:57 發表 查看引用來源
都好睇 gf d經驗
我 gf 起初都係特別鐘意口交
不過依家就好受
點解我感到咁難受...咁係咪我有問題呢...:smile_41:
照你所講應該多d嘗試先有趣味...咁咁咁...:smile_13:
好一於當腸仔般咬佢...:smile_30:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-8 11:27 AM 發表 查看引用來源

點解我感到咁難受...咁係咪我有問題呢...:smile_41:
照你所講應該多d嘗試先有趣味...咁咁咁...:smile_13:
好一於當腸仔般咬佢...:smile_30:  
其實係點難受法?

引用:
原帖由 rift_b 於 2009-2-8 14:58 發表 查看引用來源

其實係點難受法?
c兄...有勞你睇番我page 5個post就知曉咯....多謝關心呢:smile_24:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-8 06:55 PM 發表 查看引用來源

c兄...有勞你睇番我page 5個post就知曉咯....多謝關心呢:smile_24:
咁你可以由淺入深試下嘛...

引用:
原帖由 rift_b 於 2009-2-8 23:13 發表 查看引用來源

咁你可以由淺入深試下嘛...
知道了...我或許會逐步嘗試如果bf有所要求...若果冇就可免則難免啦:smile_44:

wo....屌...有無搞錯....咁正邊到揾a...

勁喎!!!師兄!!!你令「蠻石」都點頭喎!!!證明肯踏出一少步去嘗試係會改變到一個人既死性的!!!佩服佩服!!!佢靚唔靚囡架@@?睇黎佢愛上左你「細佬」@@
既然係咁!!你就要落力餵飽佢鮑魚啦@@識做啦@@?
引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-5 09:54 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=190290748&ptid=9013623][/url]

我都曾經試過一次幫bf用口, 初初我唔制嫁, 佢(bf)話拍左拖半年都無做過(愛),咁算啦試一試:smile_13: , 但感覺並不好受 直程頂到落喉嚨下面差d想嘔…勁難頂:')
以後都唔好再搞我…除非…睇佢對我點  
你BF太暴力啦:smile_39:陰公:smile_39:可能你BF想你可以大力D舔佢敏感處,想得到最大的快感

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-5 09:54 PM 發表 查看引用來源

我都曾經試過一次幫bf用口, 初初我唔制嫁, 佢(bf)話拍左拖半年都無做過(愛),咁算啦試一試:smile_13: , 但感覺並不好受 直程頂到落喉嚨下面差d想嘔…勁難頂:')
以後都唔好再搞我…除非…睇佢對我點  
師姐~妳就順其自然啦~不要強求嘛:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆