上一頁下一頁
發新話題

徵愛*鴨仔*既男男女女

收藏  |  訂閱
593  5.0k

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-2 12:30 AM 發表 查看引用來源

乜懶有得攬既咩:smile_41: :smile_41:
因為我唔賴LO,太勁同太型.........
買返D睇下門口都應該OY

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-2 00:30 發表 查看引用來源

咁你都比我睇下有幾賴先得架.......
幾錢斷當咪幾錢LO,從來唔後悔.........
我都唔知值幾錢啵
咁約你聽日check 貨囉:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-2 00:32 發表 查看引用來源

因為我唔賴LO,太勁同太型.........
買返D睇下門口都應該OY
你講野好似我識得既一個人:smile_30: 連個oy 都似埋:smile_30:

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-2 12:33 AM 發表 查看引用來源

我都唔知值幾錢啵
咁約你聽日check 貨囉:smile_40: :smile_30:
哦..........咁我聽日就要CHECK真D先得

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-2 12:35 AM 發表 查看引用來源

你講野好似我識得既一個人:smile_30: 連個oy 都似埋:smile_30:
因為你個心諗住個個人,所以連個OY字都覺得一樣LO

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-2 00:36 發表 查看引用來源

哦..........咁我聽日就要CHECK真D先得
check貨地點係邊樹:smile_41:
禾驚禾ED 香下人唔舌去啵

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-2 00:38 發表 查看引用來源

因為你個心諗住個個人,所以連個OY字都覺得一樣LO
NG HE AR FA:smile_27: 貢DUCK人經:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-2 12:41 AM 發表 查看引用來源

check貨地點係邊樹:smile_41:
禾驚禾ED 香下人唔舌去啵
收貨呢D野不嬲都有車去收架啦.......
你只雖要帶你件貨落樓就得.......有專人交收:smile_46:

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-2 12:43 AM 發表 查看引用來源

NG HE AR FA:smile_27: 貢DUCK人經:smile_27: :smile_30:
咁你就要睇下係唔係啦,只有你自己知LO......

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-2 00:45 發表 查看引用來源

收貨呢D野不嬲都有車去收架啦.......
你只雖要帶你件貨落樓就得.......有專人交收:smile_46:
甘計典牙:smile_41: 里要襯禾家陣未死入房前同禾港定啵
欣維禾相信,禾一反入房就暈倒分米:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆