上一頁下一頁
發新話題

你地係咪真係咁勁呀

收藏  |  訂閱
110  18.5k

引用:
原帖由 ALOE2008 於 2009-1-28 03:46 PM 發表 查看引用來源
呢度有唔少男士就話自己有幾勁,
但係我覺得猛男真係唔易搵到喎!
過去我有幾個男友, 老實講床上功夫真係麻麻,
一係size細, 一係就自己出左野就算, 即係餵唔飽人,
不過, 都曾經有一兩個男友都幾滿足到我既.
唔飽果時,咁咪重質唔好重量low!!!

到飽果時,咪重量唔重質咪得low!!!

六寸幾...起碼15分鐘...夠唔夠砌低你牙....

引用:
原帖由 EthanTou 於 2009-2-6 10:20 PM 發表 查看引用來源
點樣可以持久d呀,吾知點解成日都吾超過3分鐘
sorry...唔好介意我直接...我bf起碼超過30分鐘喎...

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-2-7 11:43 PM 發表 查看引用來源

sorry...唔好介意我直接...我bf起碼超過30分鐘喎...
咁你一定好飽了。

引用:
原帖由 Ice-man 於 2009-2-7 11:49 PM 發表 查看引用來源

咁你一定好飽了。
幾嫁....不過....有時係我受唔住....要手口並用幫佢解決呵...
咁你又可以幾奈呀...

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-2-8 12:37 AM 發表 查看引用來源

幾嫁....不過....有時係我受唔住....要手口並用幫佢解決呵...
咁你又可以幾奈呀...  
咁你應該幾正wo:smile_40:

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-2-8 01:22 AM 發表 查看引用來源

咁你應該幾正wo:smile_40:
oh...no..係我bf勁d就真:smile_45:
咁你gf對你好嗎:smile_13:

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-2-8 12:37 AM 發表 查看引用來源

咁你又可以幾奈呀...  
我有時快,有時慢!哈哈

回覆 1# 的帖子

不如試下我呀~哈哈~

引用:
原帖由 daniel722 於 2009-2-8 02:44 AM 發表 查看引用來源
不如試下我呀~哈哈~
係咪同我講呵....如果係就sorry la........:smile_35:
原則上我唔會要spare......除非bf花心啦......咁就要分手後.......:')
才展開新一頁.....:smile_24:

唔好意思聽日約左bf打tennis(尼樣絕對係我主動)...而且眼訓喔...
明晚再傾...byebye

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆