上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.1k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:26 PM 發表 查看引用來源

這個問題黱晒頭 :smile_42: 絕對一視同仁、無分彼此 ~
你唔好話我呀:smile_39: .你是對ching ching嚴肅d的,但對花姐又溫柔d呀:smile_38: :smile_38:

引用:
我不是蓉兒嗎.做人身份也是多重的 daddy son呀
同意,妳亦是文曲的 xx...................:smile_44:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-22 11:26 PM 發表 查看引用來源

今次算你呀,真係見親你都跌市,一係就是泰林bye bye:smile_30: :smile_30:
基本上日日都跌咁係咪可以早枓:smile_30:
:smile_45: 你行過彌敦道每日都有鋪頭執粒開張又賴人:smile_22: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:29 PM 發表 查看引用來源

明白了,但所有識我的人也說我心地好,咁我未.......................:smile_14:
咁真是蠢呀.都無所謂呀.做蠢人也是一種褔氣呀.什麼也不用想.有問題就交比個平天呀:smile_30: :smile_30: 你看過還珠格格嗎:smile_42: .多快樂的小燕子:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:31 PM 發表 查看引用來源

同意,妳亦是文曲的 xx...................:smile_44:
我要做why why tell me why:smile_30: :smile_30:x x太多了改為y y

引用:
好,一言為定呀:smile_44:
得,無問題,胭脂馬也難追~ :smile_30:

引用:
明白了.知道的
既然明白,溫柔輕輕地掃妳秀髮一下吧~

引用:
原帖由 巴斯克 於 2009-1-22 11:31 PM 發表 查看引用來源

基本上日日都跌咁係咪可以早枓:smile_30:
:smile_45: 你行過彌敦道每日都有鋪頭執粒開張又賴人:smile_22: :smile_30:
咁你真是克呀,你個名有個克字呀/
你真是來親都是lion跌呀,上次78.今次,,,,,,,,,,,,:smile_39:
你話呀,我是記得你放了相.每次都有close door,一係就係雷慢事件:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:32 PM 發表 查看引用來源

得,無問題,胭脂馬也難追~ :smile_30:
咁就改為marry go round就追到了.你明不明marry go roung是什麼呀.:smile_14:  旋轉木馬:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-22 11:36 PM 發表 查看引用來源

既然明白,溫柔輕輕地掃妳秀髮一下吧~
也會接受的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆