上一頁下一頁
發新話題

鼠年最後一K(紅C)報告

收藏  |  訂閱
309  11.5k

引用:
原帖由 阿敵 於 2009-1-22 01:57 AM 發表 查看引用來源

唔係啩........
遲啲會去玩......:smile_40:

我次次去既主題都係呢個喎~~~:smile_47::smile_47:

好一句揀o左仲後悔呀
學吓嘢先~下次咁答番啲媽咪~~:smile_46:
師兄都答得好有心機, 用唔同顏色對 point

引用:
原帖由 電玩拜家子 於 2009-1-22 05:41 AM 發表 查看引用來源
生Q生Q報告 弓起弓起 有餐好嘢吃 不過車輪有哋怕怕
我同成班朋友都係車輪一族, 唔車唔舒服

引用:
原帖由 阿敵 於 2009-1-22 02:00 AM 發表 查看引用來源

係~?!
點解我遇唔到ga~~
我覺得都幾難搵呀..:smile_13:
唔駛又靚又大波~
大波唔豬就ok ga 喇~~:smile_40:
對啊! 多數好樣o既波唔大, 大波個對就係爭少少, 上天係公平的

多謝ching報告

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 09:17 AM 發表 查看引用來源

我同成班朋友都係車輪一族, 唔車唔舒服
你係車輪佐助定車輪鼬太之????:smile_30::smile_27:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-22 11:08 AM 發表 查看引用來源

你係車輪佐助定車輪鼬太之????:smile_30::smile_27:
兩個都唔係, 我係繼承o左佢地o既車輪眼後再改進演變成車輪咀

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 11:15 AM 發表 查看引用來源

兩個都唔係, 我係繼承o左佢地o既車輪眼後再改進演變成車輪咀
咁幾時演変成車輪J啊:smile_41:  

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-22 11:19 AM 發表 查看引用來源

咁幾時演変成車輪J啊:smile_41:  
要俾多幾年練下 J 上壓先:smile_44:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-22 11:21 AM 發表 查看引用來源

要俾多幾年練下 J 上壓先:smile_44:
伝説中血継限界最高限界
万華鏡車輪J
練成可以FOC :smile_44:   

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-22 11:30 AM 發表 查看引用來源

伝説中血継限界最高限界
万華鏡車輪J
練成可以FOC :smile_44:   
達成條件係唔係要食晒成 cp o既女 :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆