上一頁下一頁
發新話題

香港人低調點吧 特別在龍蛇混雜的.........

收藏  |  訂閱
275  20.4k

講得岩!低調就最好啦,上去玩0者,晤好搞咁多野囉!:smile_42:

響自己地頭玩都要低調D啦,更何況係大陸!

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-1-15 10:21 AM 發表 查看引用來源

有咩問題?香港都大把啦!老何咁出名都唔怕俾人笑。如果咁怕人眼光,勸你唔好番cp玩,基本cp街上面九成港男都係去叫雞既!
你都(on . . )x2:smile_30:

請問阿 老何 係咪帶d 16,7歲,5呎都無嗰d小妹妹出來呀,人地都識找d年紀大d,最少30歲以上啦,帶個小妹妹出來我就唔信無d報紙佬,傳媒,成中市民笑9佢囉:smile_45:

勸我唔好番cp玩,基本cp街上面九成港男都係去叫雞:smile_41: 咩叫寧比人知,莫比人見呢?:smile_41:

喂喂喂 唔好成日我答你啦,你答下我問題好唔好?

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-1-15 10:32 AM 發表 查看引用來源

咁有無話幾多歲開始唔可以玩浪漫呀?
我又答吓你啦,幾多歲都得,100歲都得,但要睇對手囉:smile_30:

你覺得100歲同個15歲小妹妹玩浪漫都得,咁我無野好講了:smile_27:

引用:
原帖由 qq2626 於 2009-1-15 10:43 AM 發表 查看引用來源

請問阿 老何 係咪帶d 16,7歲,5呎都無嗰d小妹妹出來呀,人地都識找d年紀大d,最少30歲以上啦,帶個小妹妹出來我就唔信無d報紙佬,傳媒,成中市民笑9佢囉:smile_45:

勸我唔好番 ...
最少30歲?你check下四姨太幾歲跟老何先啦!唔講老何,蔡x芬,黎x,呢d都係十幾歲已經跟"佬"啦!你仲on..未見過大蛇痾尿:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 qq2626 於 2009-1-15 10:47 AM 發表 查看引用來源

我又答吓你啦,幾多歲都得,100歲都得,但要睇對手囉:smile_30:

你覺得100歲同個15歲小妹妹玩浪漫都得,咁我無野好講了:smile_27:
大陸合法性交年齡係幾歲先?:smile_45: :smile_45:

多謝師兄溫馨提示

收到師兄:smile_38: :smile_38: :smile_38:

冇錯~!一切都係低調D好
香港人上到去以為無乜野,其實暗地裡已經有幾十對眼虎視眈眈我們

引用:
原帖由 qq2626 於 2009-1-15 10:43 AM 發表 查看引用來源

勸我唔好番 ...
成日要我答你問題,咪答晒你囉!幾十歲就唔可以拖16,7歲,咁撚介意人點睇就唔好去叫雞啦!on撚鳩!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆