上一頁下一頁
發新話題

CP花刀住四星魚信團....日日出發自由行...3人成團!

收藏  |  訂閱
168  6.8k

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009/1/10 23:55 發表 查看引用來源

指定動作...啜奶摷蟹...:smile_47:
毛梗緊丹.....:smile_44:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 11:59 PM 發表 查看引用來源
毛梗緊丹.....:smile_44:
係喎...之前話嗰套片...通知左導演(村長)未...

你係監製喎...瀨閪男話唔收片酬...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009/1/11 00:10 發表 查看引用來源

係喎...之前話嗰套片...通知左導演(村長)未...

你係係監制喎...瀨閪男話唔收片酬...  
都未上來試鏡....:smile_13:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-11 01:04 AM 發表 查看引用來源
都未上來試鏡....:smile_13:
唔駛試啦...夠哂Pro喎...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009/1/11 01:19 發表 查看引用來源

唔駛試啦...夠哂Pro喎...
咁幾時有期呀??

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-11 01:20 AM 發表 查看引用來源
咁幾時有期呀??
瀨閪男話要睇吓啲女得唔得先...:smile_47:
仲有啲團友要rehearsal幾次喺側邊打飛機...:smile_46:
叫村長同啲團友train多啲先...

排期...有待回覆.......:smile_13:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009/1/11 01:29 發表 查看引用來源

瀨閪男話要睇吓啲女得唔得先...:smile_47:
仲有啲團友要rehearsal幾次喺側邊打飛機...:smile_46:
叫村長同啲團友train多啲先...

排期...有待回覆..... ...
咁多要求:smile_13: 求其揾件東北鴨仔算啦

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-11 01:36 AM 發表 查看引用來源
咁多要求:smile_13: 求其揾件東北鴨仔算啦
咁即係要啲團友喺啲大陸鳩面前打飛機啫... ...成何體統呀...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-11 01:57 發表 查看引用來源

咁即係要啲團友喺啲大陸鳩面前打飛機啫... ...成何體統呀...  
我就唔信你條脷最長

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-11 02:02 AM 發表 查看引用來源
我就唔信你條脷最長
瀨閪男條脷長過大蛇丸呀...:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆