上一頁下一頁
發新話題

LOOKING FOR A GOOD GIRL FRIEND!!!!! ^^

收藏  |  訂閱
251  4.1k

he should be taller than me.>>how tall are you ? I also wish that my gf can be taller.. ^_^

with a higher or at least the same level of education with me.>>當然啦..女仔中意強過自己的人.. 希望男友比到安全感佢和教到佢也..最好「認路」強..haa

besides those physical conditions, i think the most important thing is he is kind to me and my family.>>愛對方, 應該愛埋對方家人, 對佢地好..正確!!!!
同意!!!

我絕對唔會同一個唔愛的人一齊, 畢竟自己經歷太多, 唔會為拍拖而拍拖..會為將來而打算

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-1-2 08:18 PM 發表 查看引用來源
樓主你好
你好呀... ^_^
吃飯未

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-2 08:40 PM 發表 查看引用來源

你好呀... ^_^
吃飯未
食左喇.....^^
你呢

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-2 08:32 PM 發表 查看引用來源
he should be taller than me.>>how tall are you ? I also wish that my gf can be taller.. ^_^

with a higher or at least the same level of education with me.>>當然啦..女仔中意強過自己的人.. 希望男友比 ...
你講得好好呀....
你話呢到會唔會搵到.....我唔知....
你D要求一D都唔高....因為我全都FULFILL晒....
不過我好認同你既講法...
唔會為拍拖而拍拖.....咁係唔會長久既

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-1-2 09:32 PM 發表 查看引用來源

食左喇.....^^
你呢
i have already eaten .. i cook myself ^_^

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-2 09:40 PM 發表 查看引用來源

i have already eaten .. i cook myself ^_^
咁叻叻自己煮?

你講得好好呀....
你D要求一D都唔高....因為我全都FULFILL晒....
>>多謝你的欣賞呀.. 我都26了, 會為自己將來作打算, 愛情.. 當然希望長遠發展啦
你全部fulfill 曬?good!!!!
最重要都係相處啦.. 我希望可以開開心心拍拖..
我都拍左幾年拖啦..唔會對拍拖有好奇心..成熟啦

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-2 10:19 PM 發表 查看引用來源
你講得好好呀....
>>多謝你的欣賞呀.. 我都26了, 會為自己將來 ...
其實你26都唔係好大姐....
但已經咁識諗....真係值得欣賞
希望你都可以搵到你鍾意既人la

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-2 08:32 PM 發表 查看引用來源

with a higher or at least the same level of education with me.>>當然啦..女仔中意強過自己的人.. 希望男友比 ...
i am 160 cm.
u are good at cooking..

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-1-2 09:48 PM 發表 查看引用來源

咁叻叻自己煮?
yes..i always cook for myself .. and i am learning to be a good cook ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆