上一頁下一頁
發新話題

口爆

收藏  |  訂閱
339  42.3k

引用:
原帖由 PartyGal 於 2008-12-31 08:14 PM 發表 查看引用來源

次次睇完你d報告,只有兩個字可以形容

幸福:smile_40:

真係開心呀姊妹:smile_30:
麻麻地啦:smile_40: :smile_40:

我都唔中意吞 & 口爆...未試過 .. :smile_13:

引用:
原帖由 6531 於 2008-12-31 10:56 PM 發表 查看引用來源
我都唔中意吞 & 口爆...未試過 .. :smile_13:
未試過, 你領悟唔到個中樂趣同滋味, 其實男女雙方係果個過程都會得到滿足感........

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-31 10:58 PM 發表 查看引用來源

未試過, 你領悟唔到個中樂趣同滋味, 其實男女雙方係果個過程都會得到滿足感........
係呀...特別爆完之後仲要俾佢啜乾淨仲正呀:smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-31 10:58 PM 發表 查看引用來源

果種感覺好特別
覺得個女仔同自己好close
好sweet

真係正...
諗到都開心....

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2008-12-31 11:03 PM 發表 查看引用來源

係呀...特別爆完之後仲要俾佢啜乾淨仲正呀:smile_47:
我就係鍾意追住佢黎再啜乾淨果d籮, 仲要啜到佢軟晒為止.....:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 皇阿哥 於 2008-12-31 11:10 PM 發表 查看引用來源

果種感覺好特別
覺得個女仔同自己好close
好sweet
係.......雖然有d腥, 不過都好sweet

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-31 11:16 PM 發表 查看引用來源

我就係鍾意追住佢黎再啜乾淨果d籮, 仲要啜到佢軟晒為止.....:smile_47: :smile_47:
咁啜法好囉命架喎:smile_47:

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2008-12-31 11:18 PM 發表 查看引用來源

咁啜法好囉命架喎:smile_47:
就係等佢搵唔到第2個攞到佢命既.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆