上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.0k

引用:
原帖由 kelvinwoohk 於 2008-12-27 03:43 PM 發表 查看引用來源
因為好多香港女孩未曾窮過,在溫暖的家庭成長一日三餐不成問題,但在大陸呢,她們可能三日先有一餐,港女看一千幾百等於垃圾,但在大陸女孩來說已經是一年的收入
你真係睇笑d大陸女人
佢哋分分鐘揾得多個你ar~~~~~
但佢哋永遠呻窮啫

引用:
原帖由 andy-09 於 2008-12-27 03:45 PM 發表 查看引用來源

It is no free lunch in the world.
佢一定要求第二d嘢.
況且港女床上表現一般都很差
睇你點調教啫~~~工多藝術
你哋真係太睇少港女

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:38 PM 發表 查看引用來源

自卑~~~~~~~~比d信心自己la
香港大把笨女人
唔係你哋點偷食
在CP何只偷食、上去條女屋企、D姊妺想食你:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kelvinwoohk 於 2008-12-27 03:43 PM 發表 查看引用來源
因為好多香港女孩未曾窮過,在溫暖的家庭成長一日三餐不成問題,但在大陸呢,她們可能三日先有一餐,港女看一千幾百等於垃圾,但在大陸女孩來說已經是一年的收入
依位c兄講既野好有道理..港女一千幾百食一餐日本野都無左啦距地跟本唔自在..但大6比距地距地會好開心依樣無得呃既..仲有港女食完你一獲甘既距地會覺得係認份羅..唔會識得替你肉赤..依家穩食好辛苦架:smile_13:

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-12-27 03:45 PM 發表 查看引用來源

咁咪等如做鴨比條女老強   
仲點會有滿足、開心呢  :smile_39:
你哋都幾難服侍
床上功夫唔了得又唔鍾意
大食又話俾人老強
咁你哋到係去大陸揾呢
無謂浪費時間

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 15:49 發表 查看引用來源

睇你點調教啫~~~工多藝術
你哋真係太睇少港女
咁你請吓你d床上功夫有幾強:smile_41:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 03:52 PM 發表 查看引用來源

你哋都幾難服侍
床上功夫唔了得又唔鍾意
大食又話俾人老強
咁你哋到係去大陸揾呢
無謂浪費時間
最少善解人意港女一定無:smile_42:

引用:
原帖由 jimmyIIIc 於 2008-12-27 03:51 PM 發表 查看引用來源
在CP何只偷食、上去條女屋企、D姊妺想食你:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
呢下先底死....條女週邊既朋友、幾乎件件都可以起筷  :smile_30:

引用:
原帖由 andy-09 於 2008-12-27 03:45 PM 發表 查看引用來源

It is no free lunch in the world.
佢一定要求第二d嘢.
況且港女床上表現一般都很差
咁你上大陸咪一樣
我聽十個大陸女人都話要港男買電話
呢d只不過係生活水平唔同啫

係大陸洗一千開心過係香港洗一萬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆