上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(6)

收藏  |  訂閱
739  4.9k

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-22 01:34 PM 發表 查看引用來源
咁唔用罰字囉,咪鬼咬文嚼字啦,笑完咪算囉
最好笑係月台服務員:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-22 01:35 PM 發表 查看引用來源

舊o既唔去...新o既唔o黎.....:smile_30: :smile_30:
咁我洗唔洗:smile_43: 下先呀!叫做幫下手:smile_13:

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 01:35 PM 發表 查看引用來源

都市閒情又係講緊呢d問題~
因為就到平安夜...
咁搞笑:smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-22 01:36 PM 發表 查看引用來源
咁我洗唔洗:smile_43: 下先呀!叫做幫下手:smile_13:
唔洗啦, 新不如舊嘛:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-22 01:36 PM 發表 查看引用來源
你咪濟呀你:smile_45: ....如果唔係樓主又當你係新人.....再溝過你架:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-22 01:34 PM 發表 查看引用來源
咁唔用罰字囉,咪鬼咬文嚼字啦,笑完咪算囉
因為我以前做個行ka:smile_44:
所以唔係咬文嚼字,係俾返d正確觀念你j...

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-22 01:37 PM 發表 查看引用來源

唔洗啦, 新不如舊嘛:smile_40: :smile_30:
講到出晒面:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 01:37 PM 發表 查看引用來源

因為我以前做個行ka:smile_44:
所以唔係咬文嚼字,係俾返d正確觀念你j...
制服誘惑:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-22 01:36 PM 發表 查看引用來源

無辦法啦,家計會一年裡面最好生意就係聖誕後架啦,D大姐仔拿拿聲問下,有無事後避孕藥呀麻

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-22 01:36 PM 發表 查看引用來源

係ar~
大大隻標題"平安夜,不平安"...
阿尊哥主持緊...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆